Siunčiami duomenys...

 

Baigėsi visą mėnesį trukusios sostinės seniūnijų žaidynės

  • Vakarai LT
  • 2011, birželio 21, 16:15
  • 44480 peržiūrėjo
  • 0 komentavo
Vilniaus seniunyjų renginiai

Vilniuje baigėsi miesto seniūnijų sporto žaidynės. Įvairiose sporto šakose savo jėgas išbandė per 1000 sporto mėgėjų. Pasak žaidynių organizatorių, kitais metais tokios žaidynės bus planuojamos ne tik sostinėje.

„Sostinės seniūnijų sporto žaidynės nuteikia optimistiškai. Įsitikinome, kad Lietuvoje yra begalės norinčių sportuoti, varžytis ir nugalėti. Todėl 2012 metais planuojame tokias žaidynes rengti ir kituose didžiuosiuose Lietuvos miestuose“, - sako žaidynes organizuojančios asociacijos „Sportuojanti Lietuva“ direktorius Justas Valentinas.

Seniūnijų sporto žaidynėse savo jėgas išbandė smiginio, šaškių ir šachmatų, futbolo, krepšinio, stalo teniso bei tinklinio mėgėjai. Savaitgalį vykusiame paskutiniame žaidynių etape tinklinio varžybose tarp vyrų stipriausia buvo Naujininkų komanda, tarp moterų – nugalėjo Justiniškės.

Anot miesto savivaldybės, kuri buvo viena iš seniūnijų sporto žaidynių iniciatorių,  nors sporte svarbiausia yra laimėti, bet šių žaidynių tikslas yra daugiau aktyvaus laisvalaikio skatinimas ir bendras užimtumas.

„Šiais masinio sporto renginiais yra skatinamas bendruomeniškumas, domėjimasis sportu bei sveika gyvensena. Džiugu, kad vis daugiau vilniečių savo laisvalaikį praleidžia aktyviai sportuodami“, - teigia Vilniaus savivaldybės Kultūros, sporto ir turizmo departamento direktorė Kristina Ulevičiūtė.

Daugiau informacijos:

Asociacijos SPORTUOJANTI LIETUVA

Direktorius Justas Valentinas

Tel.: 8 627 34566,

El. Paštas: justas.valentinas@sportuojanti.lt

Šaltinis: www.sportuojanti.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.