Siunčiami duomenys...

 

Mokymas - Seminaras - Efektyvūs vadovavimo principai - priemonė išlikti įtemptos konkurencijos sąlygomis

  • Vakarai LT
  • 2020, birželio 15, 15:44
  • 52250 peržiūrėjo
  • 0 komentavo

Gerbiami ponai ir ponios,

Maloniai kviečiame į pristatomąjį seminarą „Efektyvūs vadovavimo principai ir priemonės įtemptos konkurencijos sąlygomis"

Seminaro lektorius yra vadovavimo ir lyderystės konsultantas, padedantis vadovo funkcijas atliekantiems žmonėms įsisavinti ir praktikoje taikyti efektyviausius vadovavimo principus ir priemones, leidžiančias pasiekti kuo efektyvesnio Jūsų, kaip vadovo ir pavaldinių bendravimo siekiant įmonės tikslų.

"Dauguma vadovų vienaip ar kitaip naudojasi jiems priimtinais vadovavimo principais, siekdami, kad įmonėje vykstantys darbai būtų atlikti, įmonės tikslai pasiekti. Tačiau, ar visada pavyksta pasiekti reikiamų rezultatų laiku, ir kokia to kaina? - nesusipratimai su pavaldiniais, konfliktai,  nuolatiniai  "teisybės" ieškojimai,  laiku neatlikti  klientų užsakymai, nekoordinuotas darbas  tarp skyrių ...  Siekti efektyvaus vadovavimo per savo daromas klaidas įtemptos konkurencijos sąlygomis yra tiesiog "per brangus " ir per ilgai trunkantis procesas, ypač kai sparčiai augant darbuotojų atlyginimams, esame priversti siekti didesnio jų produktyvumo. Geresnis būdas yra įsisavinti ir taikyti jau egzistuojančius ir laiko patikrintus vadovavimo  principus ir priemones ", -  teigia Ugnius Vaišnora, vadovavimo ir lyderystės konsultantas, turintis personalo vadybos ir mokymų instruktoriaus patirtį Karo vadų mokymo centre, Halmstado karo mokykloje (Švedija). 

Po šio seminaro Jūs:

  • turėsite įrankius, kurie leidžia efektyviai deleguoti užduotis ir teisingai kontroliuoti bei vertinti savo pavaldinius;
  • Įgysite pasitikėjimą pavaldiniais, todėl mažiau būsite "apkrauti" patys, plius, skatinsite savo pavaldinius tobulėti asmeniškai profesinėje srityje.
  • Savo pavaldiniams darysite įtaką, įgyjant jų pagarbą.
  • Pasieksite didesnės darbuotojų motyvacijos ir didesnio jų darbo produktyvumo.

Garantija:

Neabejojame, kad šis seminaras yra vertas Jūsų dėmesio. Jeigu dalyvavimas šiame seminare Jums asmeniškai visiškai neduos jokios naudos, galėsite reikalauti už seminarą sumokėtų pinigų grąžinimo. 

8 akad. val. seminaras

Daugiau informacijos apie šį seminarą: 

https://manager.lt/mokymai/lyderystes-mokymai-lyderystes-akademija/

Informacija ir registracija:

telefonais: 8 46 410300; 8 615 31080

Jolanta Mileškienė

Manager.LT akademijos vadovė

Tel. 8 46 410300

Faks. 8 46 492882

Mob. 8 615 31080

 

Šaltinis: Manager.LT

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.