Siunčiami duomenys...

 

eKASA alternatyva nusistovejusioms atsiskkaitymų už komunalines paslaugas sistemoms.

  • Vakarai LT
  • 2006, rugsėjo 18, 19:31

Klaipėdos informacinių technologijų kompanija „Koris“ pristato naują produktą eKASA. eKASA – tai atsiskaitymų už komunalines paslaugas sistema, kuri leis gyventojams atsiskaityti už komunalines paslaugas prekybos centruose, internetu arba mobiliuoju telefonu. Naudojantis eKASA bus galima pigiau atsiskaityti už komunalines paslaugas, o ir atsiskaitymas bus daug patogesnis, greitesnis, paprastesnis.

eKASA – lanksti ir gyventojams labai patogi atsiskaitymų sistema, kurią galima įdiegti bet kurioje vietoje, kur tik yra interneto prieiga. Naujos sistemos autoriai tikisi, kad eKASA bus ypač patogi gyventojams tų regionų, kuriuose nėra pašto ar banko skyrių.

Technologinė šios sistemos dalis jau parengta ir pilnai funkcionuoja. Šiuo metu vyksta organizaciniai darbai, tariamasi su komunalinių paslaugų tiekėjais bei prekybos tinklais, kad būtų išplėstas paslaugų, už kurias galima atsiskaityti bei atsiskaitymo taškų ratas.

eKASA įgalins ne tik atpiginti atsiskaitymo už komunalines paslaugas įkainius, bet ir atsiskaitymą padaryti daug patogesnį.

Klaipėdos UAB „Koris“, kuri specializuojasi komunalinių paslaugų apskaitos ir verslo sprendimų kūrime, sukūrė tikrą alternatyvą šiandien veikiančioms bankų ir pašto sistemoms.

Mažmeninės prekybos tinklas „Norfa“ buvo pirmasis, pasirašęs sutartį su „Koriu“ ir gyventojai greitai galės mokėti už komunalines paslaugas šio tinklo prekybos centrų kasose. Šiuo metu intensyviai deramasi ir su kitomis bendrovėmis, potencialiai galinčiomis priimti apmokėjimus, deramasi ir su komunalinių paslaugų tiekėjais.

Apmokėjimo sistema eKASA sukurta ir veikia taip, kad gyventojai galės naudotis visais informacinių technologijų, mobiliųjų technologijų ir kitais techniniais privalumais, nepriklausomai nuo pasirinkto apmokėjimo už komunalines paslaugas būdo.

Gintautas Mumgaudis

UAB “Koris” direktorius

„altinis: Vakarai.LT

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.