Siunčiami duomenys...

 

Klaipėdos konservatorius į rinkimus ves Marius Usonis

  • Vakarai LT
  • 2007, sausio 15, 10:33

Pranešimas spaudai

2007m. 01 15, Klaipėda 

2007m. sausio 14d.,Sekmadienį  Tėvynės sąjungos Klaipėdos skyriaus nariai savo visuotiniame susirinkime išsirinko rinkimų sąrašo lyderį.

 Klaipėdos konservatorius artėjančiuose savivaldybių tarybų rinkimuose į pergalę  ves 44 metų šildymo sistemų aptarnavimo bendrovės direktorius Marius Usonis. Jam pasitikėjimą pareiškė beveik pusantro šimto iš 247 susirinkime dalyvavusių Tėvynės Sąjungos Klaipėdos skyriaus narių.

Savo programinėje kalboje M.Usonis pažadėjo tęsti geriausias Tėvynės Sąjungos Klaipėdos skyriaus veiklos tradicijas. "Vieninga atsiskaitymo knygutė ir mažiausia šilumos kaina Lietuvoje jau tapo mūsų partijos garbės ženklu ir manau, kad geriausiai galėčiau paaiškinti klaipėdiečiams, kaip šią idėją įgyvendinti."

Ankstesnis Tėvynės Sąjungos Klaipėdos m. rinkimų sąrašo lyderis N.Puteikis pasitraukė iš lyderio pozicijos po gruodžio 13-ąją įvykusio incidento su uostamiesčio policija. Jį skyriaus susirinkimas įrašė penkioliktuoju numeriu.

 Kontaktinis asmuo:

 Kęstutis Gabšys

 Rinkimų štabo vadovas

 Tėvynės Sąjunga Klaipėdos skyrius

 Tel.: 8-46-256148; 8-652-12646

 klaipeda@tsajunga.lt

„altinis: www.tsajunga.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.