Siunčiami duomenys...

 

Atgimsta interneto vartai Vakarai.LT!

  • Vakarai LT
  • 2006, spalio 01, 19:57

Šių metų spalio 1 dieną, atsinaujinę startuoja vieni iš vardų zonos „LT“ pradininkų – informaciniai Interneto vartai WWW.VAKARAI.LT.

Vakarai.LT ne tik drastiškai atnaujino dizainą, bet ir ateina su nauju techniniu sprendimu, leisiančiu tapti vienu informatyviausių komunikacijos kanalų Vakarų Lietuvoje.

Nuo šiol Vakarai.LT vartuose galėsite sužinoti ne tik Vakarų regiono, bet ir visos Lietuvos bei pasaulio naujienas.

Vienas populiariausių nuorodų katalogų Vakarų Lietuvos regione ir toliau vartotojus nukreips į svarbiausias pramogų, verslo, informacijos bei kitas naudingiausias Interneto svetaines ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

Naujas Vakarų Lietuvos verslo įmonių katalogas leis efektyviau išnaudoti Vakarų Lietuvos regiono įmonių reklamos galimybes Internete.

Vakarai.LT kūrybingos komandos tikslas - skatinti regiono verslo komunikacijos galimybes Internete, viešinant įmonių veiklą ir ieškant partnerių, idėjų ar kitos naudingos verslui informacijos.

Be to, Vakarai.LT didelį dėmesį skirs ir socialinėms problemoms, siekdami perteikti naują požiūrį į egzistuojančias problemas, pateikdami objektyvią ir informatyvią poziciją.

Vakarai.LT – tai naujas požiūris Vakarų Lietuvoje!

„altinis: Vakarai.LT

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.