Siunčiami duomenys...

 

"Balticum TV" ir "Omnitel" pristato pirmąjį Lietuvoje interneto, mobiliojo interneto ir skaitmeninės televizijos paslaugų paketą

  • Vakarai LT
  • 2007, sausio 23, 08:08

Pranešimas spaudai

2007 01 22, Klaipėda

Klaipėda, sausio 22 d. – Šiandien telekomunikacijų bendrovė "Balticum TV" ir Lietuvos mobiliojo ryšio rinkos lyderė bendrovė "Omnitel" pradėjo teikti pirmą Lietuvoje paslaugų paketą, į kurį įeina "Balticum TV" siūlomos interneto ir skaitmeninės televizijos paslaugos bei "Omnitel" mobiliojo interneto paslauga "Omni Connect".

Pasirinkę bendrą "Balticum TV" ir "Omnitel" paslaugų paketą, vartotojai galės įsirengti namuose bevielio ryšio zoną ir naudotis sparčiu ir patikimu "Balticum Internetu", už namų ribų - visoje Lietuvoje veikiančiu "Omni Connect" mobiliuoju internetu, taip pat jie galės žiūrėti daugiau nei 80 puikios kokybės skaitmeninių TV programų. Tokį paslaugų paketą pirmieji Lietuvoje galės pasirinkti Klaipėdos gyventojai.

Akcijos metu vartotojai, pasirašę trejų metų sutartį, nešiojamąjį kompiuterį "HP Compaq NX6310" su 3G mobiliojo interneto kortele, kabelinį modemą ir skaitmeninės televizijos priedėlį galės įsigyti tik už 3 litų pradinę investiciją, vėliau už "Omni Connect" ir nešiojamąjį kompiuterį mokant 179 Lt per mėnesį, o už "Balticum Internetą" ir skaitmeninę televiziją - nuo 69 Lt per mėnesį (taikoma 30 Lt nuolaida abonentiniam mokesčiui). Įsigiję nešiojamąjį kompiuterį "HP Compaq NX6310" ir pasinaudoję pajamų mokesčio lengvata, vartotojai galės susigrąžinti iki 865 Lt.

Remiantis paskutiniais viešai skelbtais Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, "Omnitel" pagal gautas pajamas užima beveik pusę mobiliojo interneto rinkos (49 proc.). Bendrovė, teikianti lengvai ir paprastai naudojamas bei užtikrintai veikiančias paslaugas, didžiausią dėmesį skiria mobiliojo interneto plėtrai.

UAB "Balticum TV" - jau 18-tus metus veikianti bendrovė, siūlanti telekomunikacijų paslaugas Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Vilniaus ir šių miestų regiono gyventojams ir įmonėms. Viena didžiausių ir moderniausių kabelinių televizijų Lietuvoje savo klientams šiandien teikia skaitmeninės TV, interneto ir telefono ryšio paslaugas.

„altinis: www.omnitel.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.