Siunčiami duomenys...

 

„flyLAL“ skrydžių tvarkaraščiai – mobiliuoju telefonu

  • Vakarai LT
  • 2007, sausio 24, 13:30

Pranešimas žiniasklaidai

2007 sausio 24 d.

Nacionalinės aviakompanijos „flyLAL – Lithuanina Airlines“ („flyLAL“) klientai skrydžių tvarkaraščius jau gali sužinoti ir mobiliuoju telefonu. Oro bendrovės klientai, prisijungę prie aviakompanijos paslaugų internetu sistemos wap.flylal.lt, gali susipažinti ir su specialiaisiais „flyLAL“ pasiūlymais.

„Ši papildoma paslauga pristatyta siekiant taupyti klientų pinigus ir laiką“, – sako „flyLAL“ generalinis direktorius Arūnas Griškėnas.

Klientų patogumui pateikiami aviakompanijos vykdomi skrydžiai iš dviejų miestų – Vilniaus bei Palangos ir atgal. Šiuo metu siūlomas žiemos sezono skrydžių tvarkaraštis – 12-ka maršrutų iš Vilniaus ir 4 – iš Palangos.

Mobiliuoju telefonu klientai nesunkiai gali sužinoti ir ypatingus „flyLAL“ pasiūlymus, kuriuose pateikiami paskutinės minutės pasiūlymai, vykdomi žaidimai ir akcijos. Čia nurodomi ir svarbiausi kontaktai, kuriais galima užsisakyti bilietus, kreiptis dingus bagažui ar norint daugiau sužinoti apie dažnai skraidančių keleivių „Gintarinės mylios“ programą.

„Ateityje mobiliuoju telefonu, naudojant WAP naršyklę, bus galima užsisakyti ir aviabilietus. Šiuo metu užsakyti bilietus galima paskambinus telefonu į klientų aptarnavimo centrą“, - teigia aviakompanijos vadovas.

Nauja paslauga gali naudotis „Omnitel“, „Bitės“ ir „Tele2“ abonentai. Klientų telefonų aparatuose turi būti įdiegta WAP naršyklė.

Apie „flyLAL – Lithuanian Airlines“

Šiuo metu 100 proc. Lietuvos nacionalinio vežėjo AB „flyLAL – Lithuanian Airlines“ akcijų valdo bendrovė „flyLAL Group“. Pagrindinė „flyLAL – Lithuanian Airlines“ veikla – keleivių skraidinimas, krovinių ir pašto siuntų gabenimas reguliariaisiais ir užsakomaisiais reisais.

Bendrovė tiesiogiai iš Vilniaus ir Palangos reguliariaisiais reisais skraidina keleivius į 19 pagrindinių Europos miestų. Kartu su bendrojo kodo partneriais „flyLAL – Lithuanian Airilnes“ keleiviams suteikia galimybę iš Vilniaus nuvykti į daugiau kaip 650 pasaulio miestų. Nuo 2006 m. vasario 1 d. tinklapyje www.flylal.com/lt startavo internetinės bilietų prekybos sistema.

Eglė Gabrytė

RSVA „Baltic Media Partners“

projektų vadovė

„altinis: www.lal.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.