Siunčiami duomenys...

 

Tarptautinė telekonferencija „Produkto sukūrimas-vadyba ir marketingas“

  • Vakarai LT
  • 2007, sausio 25, 18:13

Pranešimas spaudai

Klaipėda, 2007 01 25

Sausio 30 dieną Klaipėdos mokslų ir technologijų parke organizuojama telekonferencija „Produkto sukūrimas- vadyba ir marketingas“. Telekonferencijoje dalyvauja Klaipėdos ir  Pomeranės (Lenkija) mokslo ir technologijų parkuose įsikūrusios įmonės.

Telekonferencijos metu Lietuvos ir Lenkijos bendrovės turės galimybę ne tiks užmegzti verslo kontaktus, bet ir pristatyti ir pasikeisti patirtimi naujų produktų kūrimo, bei pateikimo rinkai srityse.

Telekonferencija organizuojama kaip viena iš projekto „Baltinno“ (Baltic inovation bridge) finansuojamo programos Interg III A programos veiklų, kurio tikslas - skatinti technologijų ir verslo komunikaciją tarp Klaipėdos ir Gdynios  regionų, kurti ir plėtoti inovatyvios veiklos aplinką keičiantis patirtimi ir technologijomis.

Telekonferencija - tai itin progresyvus ir efektyvus komunikacijos būdas, leidžiantis vykdyti tiesioginę-nuotolinę komunikaciją. Telekonferencijos Lietuvoje yra pakankamai naujas, mažai išbandytas, tačiau perspektyvus verslo komunikacijos metodas. Klaipėdos mokslų ir technologijų parke veikia moderni telekonferencinė įranga, kurios dėka atstumas, siekiant užmegzti verslo kontaktus tampa bereikšmis.

Tikimės, kad šis bendravimo būdas plėtosis ir pasitelkiant informacinių-telekomunikacinių technologijų galimybes, mes galėsime padėti Klaipėdos mokslų ir technologijų parko bendruomenei ir kitoms verslo struktūroms susirasti užsienio partnerius ar netgi vesti derybas pasitelkiant naujausias komunikacijos priemones.   

Telekonferencija vyks 2007.01.30- 10h Klaipėdos mokslų ir technologijų parke.

Įmones norinčias pristatyti savo produktus kolegoms iš Lenkijos prašome kreiptis:

Andrius Sutinkas

+37068637681

„altinis: Manager.LT

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.