Siunčiami duomenys...

 

Bus išrinkta romantiškiausia užsienio kalba

  • Vakarai LT
  • 2007, vasario 12, 11:49

Pranešimas žiniasklaidai

2007 vasario 12 d., Kaunas

Didžiausias Vidurio Lietuvoje prekybos ir laisvalaikio centras „MEGA“ Valentino dienos proga siūlo įsimylėjėliams atverti savo jausmus. Vasario 12-15 dienomis prekybos centro lankytojai galės sukurti ir nusiųsti savo mylimiesiems elektroninį meilės laišką viena iš 30 pasaulio kalbų. Pasibaigus akcijai bus paskelbta lietuviams romantiškiausia užsienio kalba.

Informacinis terminalas, iš kurio vos per 2 minutes bus galima išsiųsti meilės laišką, stovės prie centrinio „MEGA“ įėjimo. Keturias dienas visi prekybos centro lankytojai frazę „Aš tave myliu“ elektroniniu paštu galės išsiųsti ne tik lietuvių, ar įsimylėjėlių vadinamomis italų bei prancūzų kalbomis, bet ir mažai lietuviams pažįstamomis japonų, indoneziečių, arabų, esperanto bei kitomis kalbomis.

„Kompiuteris fiksuos visą laiškų srautą bei skaičiuos, kiek ir kuria kalba meilės laiškų bus siunčiama. Vasario 15-ąją susumuosime rezultatus ir pamatysime, kokia kalba siųsta daugiausia prisipažinimų. Nors manome, kad daug laiškų bus išsiųsta lietuvių kalba, įdomu bus sužinoti ir tai, kokią užsienio kalbą lietuviai vertina kaip romantiškiausią“, - sakė PLC „MEGA“ rinkodaros direktorius Dainius Kalina.

Tikimasi, kad elektroninis meilės laiškas kai kuriems bus puikus būdas pasakyti tai, ko galbūt nedrįstama ištarti balsu. Juolab, kad prisipažinimo laiško siuntėjas turės galimybę likti nežinomas.

Planuojama, kad iš prekybos ir laisvalaikio centro „MEGA“ per keturias dienas bus išsiųsta daugybė meilės laiškų. Vieno iš prisipažinusių asmenų laukia malonus siurprizas – romantiška vakarienė dviem asmenims PLC „MEGA“ įsikūrusiame restorane „Fashionbar“.

Valentino dienai daugybe širdučių pasipuošęs PLC „MEGA“ lankytojams siūlo ir dar vieną nuotaikingą pramogą. Prekybos centro svečiai gali nusifotografuoti stenduose, kuriuose atrodo lyg jie nardytų tarp „MEGA“ akvariumo ryklių.

Apie PLC „MEGA“

Didžiausias vidurio Lietuvoje prekybos ir laisvalaikio centras „MEGA“ yra įsikūręs šalia Kauno, automagistralių Vilnius – Klaipėda ir Via Baltica sankryžoje. Jis apima 72 000 kv. m komercinės paskirties nuomojamų patalpų ir 2500 vietų automobilių stovėjimo aikštelę.

Čia įsikūrę „Rimi Hypermarket“, statybinių medžiagų bei namų apyvokos prekių parduotuvė „Senukai”, pramogų kompleksas ir 110 įvairių parduotuvių, jungiančių prekybos alėją.

 170 tūkst. litrų „MEGA akvariumas“ yra didžiausias Europos prekybos centruose. „MEGA akvariumo“  gyventojus sudaro 34 rūšys tropinių žuvų. Iš viso čia gyvena daugiau kaip 600 žuvų iš Ramiojo, Atlanto, Indijos vandenynų ir Raudonosios, Viduržemio, Karibų jūrų. Tarp jų galima pamatyti net 6 rifinius ryklius, per metus ūgtelėjusius iki 1,2 m.

Žilvinas Bružas

RSVA „Baltic Media Partners“

projektų vadovas

„altinis: www.mediapartners.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.