Siunčiami duomenys...

 

„BPC Travel“: poreikis pigesniems lėktuvų bilietams į šiltus kraštus augs

  • Vakarai LT
  • 2007, vasario 13, 19:53

Pranešimas žiniasklaidai

2007 02 13

Kelionių agentūros „BPC Travel“ prognozėmis, per artimiausius kelis metus lietuviai pradės daugiau pirkti tik lėktuvų bilietus, o ne visas keliones, į tokias šalis, kaip Turkija, Ispanija, Italija ar Jungtiniai Arabų Emyratai.

Pasak „BPC Travel“ direktoriaus Gvido Aukštuolio, jei prasidės prognozuojamas nekilnojamojo turto šiltuose šalyse pirkimo bumas, kelionių rinkoje formuosis lėktuvų bilietų niša, kuriai reikės išskirtinių sąlygų.

„Jau dabar jaučiame, jog užklausų dėl lėktuvų bilietų į Turkiją skaičius auga. Be to, žmonės domisi ir vidutinėmis skrydžių kainomis per metus, kas, tikėtina, yra susiję su svarstymu toje šalyje įsigyti vasaros rezidencijas“, - sakė G. Aukštuolis.

Per pastaruosius paskutinius metus vykdomų užsakomųjų reisų į Turkiją skaičius augo dėl šios šalies populiarumo poilsiauti vykstančių lietuvių tarpe. „BPC Travel“ duomenimis, vidutiniškai lėktuvo bilieto į Turkiją kaina svyruoja nuo 200 iki 500 Lt į vieną pusę be oro uosto mokesčių.

G. Aukštuolio pastebėjimu, lėktuvų bilietų kainos yra vienas iš lemiamų veiksnių sprendžiant, ar apsimoka užsienyje pirkti nekilnojamojo turto.

„Racionalūs žmonės linkę skaičiuoti, ar verta įsigyti vasaros rezidenciją, pavyzdžiui, Turkijoje, ir skristi ten paatostogauti porai savaičių-mėnesiui per metus. Todėl artimiausiu metu ketiname peržvelgti skrydžių kainodarą ir ieškoti būdų, kaip pagerinti bilietų įsigijimo sąlygas tiems, kurie turi arba planuoja įsigyti nekilnojamojo turto užsienyje“, - sakė „BPC Travel“ atstovas.

Pasak G. Aukštuolio, svarstoma galimybė siūlyti esamiems partneriams – oro bendrovėms - bendradarbiaujat įdiegti ir artimiausią pusmetį rinkai pristatyti patobulintą kainodaros sistemą užsakomiesiems reisams į Turkiją, Ispaniją, Jungtinius Arabų Emyratus.

„Siekiame, jog įsigijusiems nekilnojamojo turto tam tikrose šalyje galėtume pasiūlyti iki 20 proc. žemesnes kainas. Jos galėtų būti taikomos ne tik to turto savininkams, bet ir šeimos nariams bei giminaičiams, kurių skaičių ir vardus galima būtų numatyti pasirašant sutartį su klientu“, - sakė G. Aukštuolis.

„BPC Travel“ vadovas taip pat neatmeta galimybės ateityje bendradarbiauti su nekilnojamojo turto agentūromis, siūlančiomis įsigyti NT užsienyje.

Papildoma informacija:

Gvidas Aukštuolis

UAB „BPC Travel“

Generalinis direktorius

Ieva Rimkutė

RSVA „Baltic Media Partners“

Projektų vadovė

„altinis: www.bpctravel.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.