Siunčiami duomenys...

 

Antanas Bosas ištesėjo „Žalgiriui“ duotą pažadą

  • Vakarai LT
  • 2007, vasario 14, 17:38

Pranešimas spaudai

2007 m. vasaris 14 d.

LR Seimo narys Antanas Bosas tęsi po Lietuvos krepšinio federacijos taurės finalinių varžybų duotą pažadą Kauno ekipai. Rytoj, vasario 15 dieną,  Klaipėdoje bus pasirašyta oficiali vieno milijono litų rėmimo sutartis (2007/2008 sezonui) tarp Kauno “Žalgirio” ir UAB “Vakarų Lietuvos pramonės ir finansų korporacija“

Renginyje dalyvaus Kauno klubo prezidentas Arvydas Sabonis ir viceprezidentas Gediminas Navikauskas, UAB “Vakarų Lietuvos pramonės  finansų korporacija” savininkas Antanas Bosas ir įmonės prezidentė Rasa Jasevičienė.

Sutartį planuojama pasirašyti ketvirtadienį, 13 val. Klaipėdos 1-jame notarų biure.

Anot A.Boso, jau eilę metų jo bendrovės skiria nemažas lėšas sportui.  Žymus politikas sakė, jog yra didelis Kauno “Žalgirio“ gerbėjas, todėl krepšinio komandai su malonumu padovanosiąs šią pinigų sumą. A.Bosas tikino, kad visuomet stebi žalgiriečių kovas, palaiko Kauno komandą ir seniai jaučia jai didžiulius sentimentus bei didžiuojasi klubo istorija. „Žalgiris“ yra nacionalinė vertybė“ – pabrėžė politikas.

UAB “Vakarų Lietuvos pramonės  finansų korporacija” savininkas tikisi, kad  finansinė parama „Žalgiriui“ padės ekipai toliau sėkmingai eiti pergalių keliu ir ateinantį sezoną su didesnėmis pajėgomis kovoti Eurolygos frontuose.

Kauno „Žalgirio“ prezidentas Arvydas Sabonis džiaugėsi žymaus visuomenės nario parodytu dėmesiu komandai ir sakė, jog šis pavyzdys galėtų būti užkrečiantis. „Esu laimingas, jog „Žalgiris“ turi tokių gerbėjų, kurie tęsi savo pažadus.“ – pridūrė legendinis Lietuvos krepšininkas.

„altinis: www.pressclub.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.