Siunčiami duomenys...

 

Per vasaros sezoną „flyLAL – Lithuanian Airlines“ ketina nuskristi 8 mln. Kilometrų

  • Vakarai LT
  • 2007, vasario 21, 09:35

Pranešimas žiniasklaidai

2007 vasario 21 d.

Nuo kovo 25 d. naująjį skrydžių sezoną pradedanti nacionalinė aviakompanija „flyLAL – Lithuanian Airlines“ šiemet didina užsakomųjų reisų apimtis į populiarius užsienio kurortus. Bendras krypčių iš Vilniaus bei Palangos oro uostų skaičius, padidinus užsakomuosius reisus, išaugs iki 34. Gerinant paslaugų kokybę, užsakomuosiuose skrydžiuose bus teikiamas nemokamas maitinimas.

„Kol natūralus keleivių srautas per Vilniaus oro uostą yra labai menkas, reguliariems skrydžiams šiandien nėra galimybės būti pelningiems. Todėl nuo naujojo skrydžių sezono savo lėktuvus daugiau išnaudosime užsakomiesiems reisams. Dalį skrydžių pardavę kelionių organizatoriams, mes ne tik išsaugosime reisus įvairiomis kryptimis, bet ir pradėsime naujus. Ši veikla garantuoja stabilias pajamas“, - sako laikinai „flyLAL – Lithuanian Airlines“ generalinio direktoriaus pareigas einantis Saulius Stasiūnas.

Reguliariųjų reisų skaičių planuojama ženkliai padidinti 2008 m. pastačius naująją „flyLAL Group“ keleivių terminalą, kuris leistų reguliariesiems skrydžiams atsivežti daugiau keleivių iš kitų oro uostų.

Balandžio – spalio mėnesiais aviakompanija iš viso planuoja įvykdyti 2909 reguliariuosius ir užsakomuosius skrydžius ir iš viso nuskristi maždaug 8 mln. kilometrų.

Šio sezono naujiena – reisai iš Vilniaus į stilingus Malagos ir Maljorkos kurortus, istoriniu paveldu garsėjančią Rodo salą bei kaimyninį Taliną iš Vilniaus bei Palangos oro uostų. Kartu su partneriais šiemet kur kas daugiau planuojama skrydžių į turistų pernai itin pamėgtą Tel Avivą.

Gerindama paslaugų kokybę, aviakompanija „flyLAL – Lithuanian Airlines“ teiks nemokamą maitinimą visiems užsakomųjų skrydžių keleiviams. Kelionės metu visi bus vaišinami nemokamais užkandžiais bei gaiviaisiais gėrimais iš specialiai vasaros sezonui atnaujinto valgiaraščio. Keleivių pageidavimu, nuo naujojo sezono užsakomųjų reisų metu lėktuve veiks skrydžio parduotuvė, kurioje bus galima įsigyti įvairių prekių be muito mokesčių.

„Tai išties didelė staigmena keleiviams, žinant, jog daugelis aviakompanijų, pastaruoju metu mažindamos savo išlaidų kaštus, naikina nemokamą maitinimą“, - sako S. Stasiūnas.

Kartu su bendrojo kodo partneriais aviakompanijomis „KLM“, „Aerosweet”, „Donbass” bei „Aeroflot”, „flyLAL – Lithuanian Airlines“ pasiūlys patrauklius jungiamuosius skrydžius bei suteiksime Jums galimybę nuvykti į daugiau kaip 500 pasaulio miestų.

Iki šių metų birželio mėnesio aviakompanija tikisi atnaujinti lėktuvų parką keliais didesniais Boeing tipo orlaiviais. Todėl į dalį naujojo sezono šalių keleiviai bus skraidinami dar komfortabilesniais lėktuvais. Iš viso šiemet „flyLAL – Lithuanian Airlines“ tikisi padidinti pervežamų keleivių skaičių iki 600 tūkst.

Apie „flyLAL – Lithuanian Airlines“

Šiuo metu 100 proc. Lietuvos nacionalinio vežėjo AB „flyLAL – Lithuanian Airlines“ akcijų valdo bendrovė „flyLAL Group“. Pagrindinė „flyLAL – Lithuanian Airlines“ veikla – keleivių skraidinimas, krovinių ir pašto siuntų gabenimas reguliariaisiais ir užsakomaisiais reisais.

Bendrovė tiesiogiai iš Vilniaus ir Palangos reguliariaisiais reisais skraidina keleivius į 19 pagrindinių Europos miestų. Kartu su bendrojo kodo partneriais „flyLAL – Lithuanian Airlines“ keleiviams suteikia galimybę iš Vilniaus nuvykti į daugiau kaip 500 pasaulio miestų. Nuo 2006 vasario 1 d. tinklapyje www.flylal.com/lt startavo internetinės bilietų prekybos sistema.

Eglė Gabrytė

RSVA „Baltic Media Partners“

projektų vadovė

„altinis: www.flylal.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.