Siunčiami duomenys...

 

Maloniai kviečiame į seminarą "Efektyvus vadovavimas pardavimų skyriui" Klaipėdoje, kovo mėn. 21 d.

  • Vakarai LT
  • 2007, kovo 07, 08:23

Gerbiami ponai ir ponios,

Ar susimąstėte, kad pardavimo darbuotojai vidutiniškai tik 16% (dažnai ir mažiau) savo darbo dienos skiria tiesioginiam pardavimo darbui? Visą likusį laiką "suvalgo" potencialių klientų paieška, pasiūlymų rengimas, susitikimų su klientais planavimas, įvairių "gaisrų" gesinimas ir pan. Be abejo, šie darbai taip pat svarbūs, ir jie savaime neišsisprendžia.

Klausimas, kaip efektyviai išnaudoti tiesioginiam pardavimo darbui skirtą laiką, kad pasiruošimui skirtas laikas netaptų prarastu laiku, o tuo pačiu, ir prarastomis pajamomis? Kaip vadovauti, kaip motyvuoti ir kaip ugdyti pardavimo darbuotojus, skatinant juos siekti maksimalių pardavimo rezultatų?

Šie klausimai aktualūs bet kuriam, į savo produktų ar paslaugų pardavimą orientuotam verslui. Pardavimai, tai ta Jūsų verslo procesų sritis, kuri "maitina" Jūsų verslą, jo savininkus, akcininkus ir tuo pačiu, Jūsų darbuotojus.

Jeigu pardavimų didinimas yra numatytas Jūsų planuose, apsilankykite seminare "Efektyvus vadovavimas pardavimo skyriui", š.m. kovo 21 d., Klaipėdoje. Ši investicija Jums su kaupu atsipirks per artimiausius 1-2 mėn.

Seminare gali dalyvauti tiek pardavimo skyrių, departamentų, pardavimo projektų vadovai, tiek ir pardavimo vadybininkai. Žinios ir kompetencija apie efektyvų pardavimo skyriaus darbą vertingos visų lygių pardavimo srities darbuotojams, o taip pat ir įmonių savininkams.

Seminaro lektorius, Mindaugas Steponavičius, yra įmonės ir pardavimų procesų valdymo konsultantas bei praktikas, turintis ilgametę darbo patirtį vadovaujant pardavimų departamentams, organizuojant pardavimų konsultantų darbą, kuriant verslo valdymo ir pardavimų didinimo strategijas.

"Pardavimas – psichologiškai sunkus darbas. Neveltui yra teigiama, kad įmonės pardavimo skyrius veikia „fronto linijoje", t.y., kiekvieną dieną tiesiogiai susiduria su konkurencine kova dėl klientų. Pardavimų skyrių vadovams nuolat tenka žaibiškai reaguoti į rinkos pokyčius ir iš naujo kurti veiksmų planus, perskirstyti užduotis bei sumotyvuoti pardavėjų komandą. Nuo pardavimų vadovo priklauso labai daug. Geras pardavimų vadovas ne tik organizuoja ir kontroliuoja pardavėjų darbą, bet tam tikra prasme yra ir psichologas, kuris sugeba savo komandą „uždegti“ siekiant maksimalių pardavimo rezultatų“ - teigia Mindaugas Steponavičius, efektyvaus vadovavimo pardavimo darbuotojams mokymų vadovas ir konsultantas.

NAUDA JUMS:

 8 akad. val. seminaras vyks Klaipėdoje, 2007 m. kovo mėn. 21 d.

Klaipėdos mokslo ir technologijų parko konferencijų salėje, H. Manto g. 84, Klaipėda.

 Seminaro kaina 460 Lt + PVM (vienam dalyviui). Jeigu dalyvaus daugiau nei 2 Jūsų įmonės pardavimo darbuotojai, suteiksime nuolaidą.

Daugiau informacijos apie šį seminarą: https://manager.lt/  

Informacija ir registracija:

telefonais: 8 46 410300; 8 615 31080

Jolanta Mileškienė

Manager.LT akademijos vadovė

„altinis: Manager.LT

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.