Siunčiami duomenys...

 

“Hansab” pajamos pernai išaugo 88 procentais

  • Vakarai LT
  • 2007, kovo 14, 11:54

Pranešimas žiniasklaidai

2007 kovo 14 d.

Viena didžiausių šalyje vertybių valdymo ir saugos sprendimų bendrovė “Hansab” pernai metais gavo 17,89 mln. litų pajamų, arba 88 proc. daugiau nei 2005-aisiais, kuomet bendrovės pajamos siekė 9,5 mln. litų. Didelį augimą lėmė bankų bei kitų paslaugų sektoriaus įmonių plėtra.

„Praėjusiais metais pajamų augimą lėmė sėkmingai vykdyti bankomatų, seifų bei grynųjų pinigų apdorojimo įrangos pardavimai. Taip pat įdiegėme daug klientų eilių valdymo sistemų, kurios vis labiau domina ne tik bankus, bet ir mažmeninės prekybos įmones, valstybinio sektoriaus įstaigas, augo techninio aptarnavimo darbų apimtys“, - sako „Hansab“ generalinis direktorius Arnoldas Braškys.

2006-aisiais „Hansab“ pirmoji ir kol kas vienintelė Lietuvos rinkai pateikė bankomatus, kurie ne išduoda, bet priima litus – jais jau gali naudotis „Hansabanko“ klientai.

Pernai bendrovė įrengė daugiau nei 60 modernių švedų kompanijos „Q-matic“ klientų eilių valdymo sistemų. Daugiausia jų įdiegta bankuose, tačiau stambiausi projektai įgyvendinti Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių apskričių mokesčių inspekcijose. Pripažinimo iš Europos Sąjungos institucijų sulaukė Vilniaus miesto savivaldybėje įdiegtas interesantų aptarnavimo modelis, kuriam taip pat panaudota „Q-matic“ sistema.

„Šiemet tikimės, kad aktyviai klientų eilių valdymo sprendimais domėsis valstybinės įstaigos, poliklinikos, mažmeninės prekybos įmonės, taip pat tęsis bankų skyrių modernizavimo procesas“, - sako A. Braškys.

Šiais metais daug dėmesio įmonė skirs darbuotojų kvalifikacijos stiprinimui IT srityje, plės techninio aptarnavimo paslaugas, kels klientų aptarnavimo kokybę. Taip pat bendrovė investuoja į darbo aplinkos ir sąlygų gerinimą – iki vasaros ketinama perkelti biurą į naujas patalpas Vilniuje, Savanorių prospekte.

Apie UAB „Hansab“

Uždaroji akcinė bendrovė „Hansab“ įkurta 1994 m. ir priklauso Pabaltijo įmonių grupei Hansab Group. Bendrovė siūlo fizinės saugos produktus, grynųjų pinigų apdorojimo techniką, informacijos bei valdymo sistemas, finansinės ir mokėjimo sistemas, aptarnavimo paslaugas bei kitus produktus.

„Hansab“ atstovauja virš 50 gamintojų. Kokybei užtikrinti 2002 metais įmonė įdiegė ISO 9001:2000 kokybės standartą. Šiuo metu bendrovėje Lietuvoje dirba 33 darbuotojai, bendrovė turi filialus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose. „Hansab“ yra asociacijos „Apsaugos verslo grupė“, jungiančios daugelį su sauga susijusių įmonių, narė.

Arnoldas Braškys

UAB „Hansab“

Generalinis direktorius

 

Žilvinas Bružas

RSVA „Baltic Media Partners“

projektų vadovas

 

„altinis: www.hansab.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.