Siunčiami duomenys...

 

Klaipėdos universiteto studentų sąjunga kartu su Klaipėdos universitetu kviečia įmones dalyvauti renginyje “Karjeros perspektyvos Klaipėdoje”

  • Vakarai LT
  • 2006, spalio 18, 15:53

Klaipėdos universiteto studentų sąjunga (KUSS) kartu su Klaipėdos universitetu (KU) kviečia Jus dalyvauti renginyje “Karjeros perspektyvos Klaipėdoje”, kuris yra skirtas Klaipėdos regiono įmonėms ir Klaipėdos bei iš kitų miestų atvykusiam jaunimui. Kiekvienais metais organizuodami šį renginį sudarome sąlygas įmonėms tiesiogiai bendrauti su potencialiais darbuotojais, taip pat diskutuoti apie reikiamų specialistų kvalifikaciją. Šiuo projektu siekiama didinti jaunimo informuotumą apie savirealizacijos, tobulėjimo bei karjeros galimybes.

Jūs turėsite galimybę rasti perspektyviausius įvairių sričių specialistus vienoje vietoje ir sutaupysite laiko bei pinigų, ieškodami jaunų, atsakingų darbuotojų. Nepraleiskite progos pristatyti savo įmonę studentams, akademinei bendruomenei, užmegsti naujų kontaktų moksliniams – tiriamiesiems darbams ir kartu formuoti įmonės, ne tik kaip patrauklaus darbdavio, bet ir kaip potencialaus būsimo partnerio, paslaugų teikėjo teigiamą įvaizdį.

Siūlome Jums dalyvauti „ Karjeros perspektyvos Klaipėdoje “ ir pasinaudoti puikia galimybe susirasti jaunų veržlių, kupinų idėjų darbuotojų.

"Karjeros perspektyvos Klaipėdoje” vyks:

2006 m. Lapkričio 15 d. (trečiadienį) naujame KU auditorijų komplekse H.Manto 84, Klaipėda.

Renginio organizatoriai:

Klaipėdos universitetas;

Klaipėdos universiteto studentų sąjunga;

Renginio partneriai:

Verslo žinios;

Vakarų ekspresas;

Manager.LT .

Renginio tikslai:

  • Skatinti jaunimo iniciatyvas siekti karjeros nuo pirmųjų studijų metų;
  • Siekti glaudesnio bendradarbiavimo tarp darbdavių ir ugdymo įstaigų;
  • Stiprinti įmonių, studentų ir universiteto tiesioginius kontaktus;
  • Suteikti studentui informaciją apie specializuotą darbo rinką;
  • Skatinti įmones investuoti į mokslinius tyrimus.

Programa:

Lapkričio 15 d.

13:00 – 14:00 val. Konferencija “Karjeros perspektyvos Klaipėdoje”

14:00  - 17:00 val. Karjeros mugė (kasmetinis studentų ir įmonių susitikimas tiesioginiam pokalbiui prie įmonių stendų aptarti praktikos bei įsidarbinimo galimybių);

Registracija renginiui vyks iki Lapkričio 1 d.

Kontaktiniai asmenys:

KUSS projektų koordinatorius Darius Rekis tel.: 8 67475633  kusas@kusas.com

„altinis: www.ku.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.