Siunčiami duomenys...

 

“Murestoje” – totalus atsinaujinimas

  • Vakarai LT
  • 2007, kovo 20, 10:42

Pranešimas Spaudai

2007 m. kovas 20 d., Klaipėda

Santechnikos įranga prekiaujančios organizacijos „Muresta“ salone Klaipėdoje šį pavasarį – ne tik kasmetinis kolekcijų atnaujinimas ir tradicinėmis tampančios akcijos bei nuolaidos tam tikroms prekių grupėms. „Muresta“ ruošiasi šimtu procentų keisti įvaizdį.

„Šiemet pas mus – totalus atsinaujinimas,- sako „Murestos“  Klaipėdos regiono prekybos vadovas Artūras Zakarauskas.- Gegužės mėnesį mūsų salonas įsikurs šiuo metu baigiamame statyti Namo inžinerijos ir interjero centre – NIC – Minijos gatvėje. Persikelti į jį nusprendėme dėl kelių priežasčių. Nors Klaipėdoje dirbame jau septynerius metus, klientai, žinantys, kad „Murestoje“ jie ras viską, kas reikalinga jų vonios kambariui, kartais paklaidžioja po Šilutės plentą, kol randa patį saloną. NIC bus daug arčiau miesto centro. Be to, erdviose ir specialiai mūsų siūlomam asortimentui pritaikytose patalpose bus galima nepalyginamai geriau nei dabar pristatyti viską – nuo elementariausių prekių iki naujausių vonios kambario įrangos ir baldų kolekcijų.“

„ Sprendimui persikelti būtent į NIC įtakos turėjo ir tai, kad Kaune toks projektas labai sėkmingai veikia. Architektai, dizaineriai, statybininkai, individualūs pirkėjai įvertino tai, kad vienoj vietoj galima įsigyti platų spektrą aukštos kokybes medžiagų, įrangos, prietaisų ir paslaugų, reikalingų būsto įrengimui. O visa, kas reikalinga įsirengti vonios kambarį taip, kad jis atspindėtų kiekvieno individualu skonį ir gyvenimo būdą, Namo inžinerijos ir interjero centre pristatys „Muresta“

Klaipėdoje, kaip ir Kaune, NIC po vienu stogu suburs žinomas, rinkoje gerai užsirekomendavusias, profesionaliai dirbančias įmones, kurių veikla sietina išskirtinai su būsto inžinerija ir interjeru nuo elektros įrangos ir instaliacijos iki garažo vartų. O visa , kas reikalinga įsirengti vonios kambarį taip, kad jis atspindėtų kiekvieno individualų skonį ir gyvenimo būdą, Namo inžinerijos ir interjero centre pristatys „Muresta“.

Prekių spektras bus dar platesnis, nei dabar: vonios – ketaus, plieninės, akrilinės, su vandens ir oro masažu ar be jų, su šviesos terapijos įranga; pačios įvairiausios dušo kabinos, vandens maišytuvai bei sanitarinės keramika – WC, bidė,- užsienyje ir Lietuvoje pagaminti vonios kambario baldai bei aksesuarai Taip pat ir keraminės bei akmens masės plytelės sienoms ir grindims, vidaus ir lauko nuotekų sistemos.

Kaip ir dabar, naujajme salone bus teikiamos visapusiškos konsultacijos bei dizainerių, kurie pateikia ne vieną, o kelis galimus vonios kambario įrengimo variantus, paslaugos. Jų gali prireikti , nes „Muresta“ ir toliau žada savo ekspozicijas pildyti paskutinėmis naujienomis iš pasaulinių parodų. Su naujausiomis mados tendencijomis supažindinti ir jas pristatyti ketinama ir balandžio mėnesį Klaipėdoje vyksiančioje parodoje „Individuali statyba 2007“.

Atsinaujinimo ir būsimų įkurtuvių nuotaikomis pradedanti gyventi „Muresta“ nori jomis pasidalinti ir su savo klientais. Būtent dabar salone prekėms taikomos iki šiol nematytos nuolaidos – nuo 50 iki 70 procentų. Visi, pageidaujantys vandens maišytuvų, praustuvų, keramikos, akmens masės plytelių gali įsigyti už tokią kainą, kokių nebūna net akcijų metu.

Livija Grajauskienė

Apie UAB "Murestos prekybą"

Muresta – tai jau 10 metų Lietuvoje dirbanti ir sparčiai besiplečianti organizacija, susidedanti iš dviejų įmonių, kurios užsiima didmenine ir mažmenine santechnikos įrangos prekyba bei vykdo įvairių paskirčių statybų projektus. Muresta turi parduotuves visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Šiuo metu įmonėje dirba per 150 darbuotojų.

Muresta savo veiklą - mažmeninę ir didmeninę prekybą santechnikos įranga pradejo 1996 m. Bendrovė jau beveik dešimtmetį importuoja ir Lietuvos žmonėms siūlo įsigyti žymiausių Vakarų Europos santechnikos gamintojų prekes, o prieš keletą metų sėkmingai pradėjo importuoti ir įrenginėti prancūzų gamintojo vidaus ir lauko baseinus.

„altinis: www.muresta.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.