Siunčiami duomenys...

 

Spalio 20 dieną “Mark Šagal. Mano gyvenimas” Klaipėdos koncertų salėje

  • Vakarai LT
  • 2006, spalio 19, 10:50

Spalio 20 dieną, penktadienį, 19 val. Klaipėdos koncertų salėje bus atliktas unikalus projektas:

“Mark Šagal. Mano gyvenimas”

Koncertas - spektaklis pagal Marko Šagalo knygą „Mano gyvenimas“ - tai originalus muzikos, poezijos ir šokio junginys.

Projekto idėjos ir muzikos autorius - kompozitorius Viačeslav Gaivoronskij (Sankt Peterburgas).

Nors Marką Šagalą (1887-1985)  žinome kaip įžymų pasaulio dailininką, avangardistą, šį kartą bus atskleista jo poetinė kūrybos pusė.

Jo eiles lietuvių, rusų, hebrajų, prancūzų ir anglų kalbomis skaitys aktorius Andrius Bialobžeskis. Šagalo motinos ir žmonos gyvenimo linijas šokiu atkurs Goda Laurinavičiūtė. Muziką atliks pats autorius Viačeslav Gaivoronskij (trimitas), prodiuseris Lietuvoje - Arkadijus Gotesmanas (perkusija), Sergėjus Okruško (fortepijonas).

Šią unikalią programą Klaipėdoje pristato „Muzikos magija“. Bilietai į koncertą parduodami „Muzikos magijos“ salone (Šaulių g. 40-2) bei Klaipėdos koncertų salės kasoje

„altinis: www.muz.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.