Siunčiami duomenys...

 

„ŽIA valda real estate“ plečiasi į Kauną

  • Vakarai LT
  • 2007, kovo 28, 10:57

Pranešimas žiniasklaidai

2007 03 28

Kitą savaitę pradeda veikti nekilnojamojo turto agentūros „ŽIA valda real estate“ biuras Kaune. Šiemet bendrovė planuoja atidaryti dar tris naujus padalinius didžiuosiuose šalies miestuose.   

Antrinė įmonė „ŽIA valda real estate Kaunas“ buvo įregistruota praėjusį penktadienį sostinėje. „Tai mūsų pirmasis padalinys ne Vilniuje. Juo pradedame strateginę agentūros plėtrą į didžiuosius šalies miestus“, - sako „ŽIA valda real estate“ direktoriaus pavaduotoja ir Kauno skyriaus vadovė Gintarė Mikučionytė.

Iki šių metų pabaigos viena aktyviausių nekilnojamojo turto rinkos žaidėjų „ŽIA valda real estate“ planuoja veikti penkiuose didžiausiuose Lietuvos miestuose. Iki rudens ketinama atidaryti biurą Klaipėdoje, vėliau - Panevėžyje ir Šiauliuose. 

„Vilniuje esame vieni rinkos lyderių, sukūrėme unikalią klientų aptarnavimo sistemą – ją perkeliame ir į įmonės padalinius kituose miestuose, - sako G.Mikučionytė. – Kadangi dirbame su daugeliu partnerių, galime pasiūlyti įvairias tiesiogines ir papildomas nekilnojamojo turto paslaugas“.

Profesionalus ir energingas „ŽIA valda real estate“ Kauno biuro kolektyvo branduolys jau suformuotas ir apmokytas, šiuo metu baigiamos įrengti patalpos.

„ŽIA valda real estate“ Kaune teiks visas nekilnojamojo turto paslaugas – tarpininkavimo, nekilnojamojo turto valdymo, vertinimo, projektų plėtojimo, konsultacijų ir kitas.

Apie „ŽIA valda real estate“

Viena didžiausių nekilnojamojo turto kompanijų UAB „ŽIA valda real estate“ 2006 metais sudarė sandorių už 536,13 mln. litų, tai 5,4 karto daugiau nei 2005-aisiais. Praėjusių metų bendrovės apyvarta buvo 1,1 mln. litų. Bendrovės klientai - per 1000 Lietuvos ir užsienio fizinių ir juridinių subjektų. „ŽIA valda real estate“ veikia ketvirtus metus.

Rita Norutienė,

„Baltic Media Partners“ projektų vadovė

Gintarė Mikučionytė,

"ŽIA valda real estate" direktoriaus pavaduotoja

„altinis: www.ziareal.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.