Siunčiami duomenys...

 

„Gafizzi capital“ vadinsis „VA REALS“

  • Vakarai LT
  • 2007, balandžio 11, 13:02

Pranešimas žiniasklaidai

2007 balandžio 11 d.

Nekilnojamojo turto valdymo įmonė UAB „Gafizzi capital“ keičia pavadinimą į UAB „VA REALS“ („Vilnius Airport REALS“). Ambicingų plėtros planų Tarptautiniame Vilniaus oro uoste turinti bendrovė pradeda naują savo veiklos etapą ir keičia pavadinimą į labiau atspindintį kompanijos veiklą. Vardo registravimo procedūrą planuojama užbaigti šią savaitę.

Dar vadindamasi „Gafizzi capital“, įmonė 2005 m. įsigijo didžiąją dalį aviakompanijai „flyLAL – Lithuanian Airlines“ priklausiusių pastatų Vilniaus oro uosto teritorijoje. Abi bendrovės yra pasirašiusios jungtinės veiklos sutartį, pagal kurią „VA REALS“ yra įsipareigojusi senų pastatų vietoje pastatyti naujus aviakompanijai ir jos grupei „flyLAL Group“ komercinei veiklai tinkančius pastatus.

„Naujasis įmonės veiklos etapas susijęs su nekilnojamojo turto statyba bei vystymu oro uoste. Vasarą planuojame užbaigti antrojo lėktuvų angaro statybas, jau projektuojamas ir naujasis keleivių terminalas,“ – sako „VA REALS“ vadovas Justas Baltaduonis.

Praėjusį mėnesį bendrovės nekilnojamojo turto vystymo darbai buvo pristatyti Baltijos regionų aviakompanijų forume. „Tiek oro bendrovė „airBaltic“, tiek kitos aviakompanijos dar kartą patvirtino, kad palaiko mūsų plėtros planus Vilniaus oro uoste. Savo pritarimą mūsų projektams yra išsakiusi ir Vilniaus miesto savivaldybė“, – teigia J. Baltaduonis.

Modernaus antrojo lėktuvų angaro statybas planuojama užbaigti rugpjūtį. Į jį numatoma investuoti beveik 18 mln. litų. Šiuo metu jau investuota apie 5 mln. litų. Keleivių terminalo statybų pabaiga numatoma 2009 m. Bendros planuojamos investicijos viršys 100 mln. litų.

2006 m. bendrovės „VA REALS“ pajamos viršijo 1 mln. litų. Planuojama, kad šiais metais įmonės pajamos sieks apie 4 mln. litų.

Apie UAB „VA REALS“

UAB „VA REALS“ užsiima komercinio nekilnojamojo turto įsigijimu, vystymu ir nuoma. Įmonė valdo daugiau nei 30 tūkst. kv. m. pastatų ir patalpų. Pagal jungtinės veiklos sutartį su „flyLAL – Lithuanian Airlines“ bendrovė įsipareigojo išvystyti aviacinei veiklai reikalingus pastatus Vilniaus oro uosto teritorijoje. Su šiuo projektu siejama tolesnė įmonės plėtra.

Eglė Gabrytė

RSVA „Baltic Media Partners“

projektų vadovė

„altinis: www.gafizzi.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.