Siunčiami duomenys...

 

Statybos kainos kovo mėnesį padidėjo vienu procentu

  • Vakarai LT
  • 2007, balandžio 27, 11:57

Pranešimas žinasklaidai

2007 04 27 

Statistikos departamentas praneša, kad statybos kainos 2007 m. kovo mėn., palyginti su 2007 m. vasario mėn., padidėjo 1,0 procento.  

Statybinių medžiagų ir gaminių kainos padidėjo 1,1 procento. Tiek pat padidėjo darbo užmokestis ir pridėtinės išlaidos. Tai turėjo didžiausią įtaką bendrajam statybos sąnaudų kainų pokyčiui. Bendrąjį kainų pokytį veikė ir padidėjusios 0,2 procento statybos mašinų ir mechanizmų eksploatavimo darbo valandos kainos.    

Kovo mėn. padidėjo visų grupių statybinių medžiagų ir gaminių kainos. Daugiausia pabrango betono ir gelžbetonio gaminiai – 3,1 procento, izoliacinės medžiagos – 2,4, vamzdžiai – 1,8 procento. Metalo gaminių kainos padidėjo 1,2 procento, bendrųjų statybinių medžiagų – 1,0, įvairių rūšių betono ir skiedinių – 0,7 procento.

Nadiežda Alejeva

Kainų statistikos skyriaus  vedėja

Irena Dubickaja

Kainų statistikos skyriaus vyriausioji specialistė

„altinis: www.stat.gov.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.