Siunčiami duomenys...

 

Pirmasis verslumo skatinimo programos “Fors Fortis” seminaras įvyko.

  • Vakarai LT
  • 2007, gegužės 03, 09:43

Pranešimas žiniasklaidai

2007 m. gegužė 3 d.

Seminaro metu,  komandos susipažino su programos tikslais, uždaviniais bei paskirtimi. Seminare dalyvavusios komandos, sužinojo visą reikalingą informaciją apie tolesnes veiklas, bei dalyvių užduotis. Po ilgų diskusijų buvo nuspręsta jog pirmasis uždavinys komandoms yra pristatyti savo verslo idėjas per pakankamai trumpą laiką- jau gegužės 4 dieną  15h laukiame dalyvių būsimos veiklos trumpo pristatymo.

Taip pat kiekviena studentų komanda turės iki vasaros atostogų susirasti moksleivių komandas, kurias sudarys 3-5 žmonės iš 9-12klasių. Jei jiems blogai seksis paieškos, jie galės kartu su  verslumo srityje  kompetentingais žmonėmis važinėti po mokyklas ir ieškoti susidomėjusio jaunimo.

Studentų komandos rengs savo verslo planus, o tuo pačiu ir stebės, mokys, padės moksleivių komandoms. Studentai gegužės 4 dieną turės pristatyti savo verslo planą, idėją. Tai gali būti atlikta pateikčių, pasakojimo ar kita forma. Originalumas, išradingumas bus atitinkamai įvertinti.

Tos komandos, kurios negalėjo dalyvauti pirmajame seminare, privalo atvykti į antrąjį su atlikta užduotimi. Tad visų laukiame gegužės 4dieną 15val. „Mokslo ir technologijų parke“.

Programos koordinatorė Giedrė.

irisi17@yahoo.com

„altinis: www.vakarai.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.