Siunčiami duomenys...

 

Nemokami seminarai Klaipėdos mieste

  • Vakarai LT
  • 2006, spalio 31, 16:43

Eksporto derybos

2006 m. Lapkričio 16 d.

Kaip derėtis su užsienio partneriais ir laimėti geriausias sąlygas? Kas lemia derybų sėkmę? Oponento kultūros (mentaliteto) įtaka deryboms. Apie visus šiuos dalykus ir dar daugiau Jūs sužinosite ir praktiškai juos patirsite seminaro metu.

Kaip plėtoti verslą Europoje – verslo etiketas ir verslo santykių ypatumai

2006 m. Gruodžio  7 d.

Mes plėtojame verslą su tais, kas mums labiausiai patinka. Mums patinka tie, kurie yra panašūs į mus. Seminare susipažinsite su kelių pagrindinių Europos šalių verslo etiketais, išvengsite grubių klaidų bendravime su kitų šalių verslo partneriais, užtikrinsite sklandų ir malonų bendradarbiavimą su jais. Būkite jautrūs jų kultūrai ir jie atsidėkos Jums ilgalaikiais santykiais ir lojalumu.

 

Seminarą organizuoja Klaipėdos regiono plėtros agentūra.

Išsamesnė informacija ir registracija

el. paštu orintami@delfi.lt arba

tel. (8-46) 401849 

mob. tel. +370 699 44696,

faks. (8-46) 401850.

Projektų vadovė

Orinta Minalgaitė

„altinis: Manager.LT

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.