Siunčiami duomenys...

 

„Karibų piratai: pasaulio pakrašty“ pasiekė naują lietuvišką rekordą

  • Vakarai LT
  • 2007, gegužės 24, 10:37

Pranešimas spaudai

2007 m. gegužės 24 d., Vilnius

Ilgai lauktas nuotykių filmas „Karibų piratai: pasaulio pakrašty“, kaip ir buvo prognozuota, jau nuo pirmųjų parodytų seansų skaičiuoja rekordus.

Rekordas neaplenkė ir „Forum Cinemas“. Gegužės 22 d. šimtai gerbėjų, atsispyrę vasariško oro pagundoms ir nepaisydami vėlyvo meto, būriavosi prie Vilniaus „Coca Cola Plaza“ ir  Kauno „Forum Cinemas“ kino teatrų. Jie pirmieji turėjo galimybę Lietuvoje pamatyti naujus J. Deppo, O. Bloomo ir K. Knightley vaidinamų herojų nuotykius naktiniame MTV kino seanse.

Tokių laimingųjų, kurie, likus vienai minutei iki vidurnakčio, pradėjo žiūrėti trečią „Karibų piratų“ dalį, buvo netikėtai daug. Daugiau nei 1400 žiūrovų susirinko į naktinį filmo seansą ir pasiekė naują Lietuvos rekordą: vakarykštis „Karibų piratų: pasaulio pakrašty“ seansas tapo žiūrimiausiu naktį rodytu premjeriniu filmu. „Karibų piratai“ pralenkė tokias juostas kaip praėjusiais metais panašiu metu rodytas „Da Vinčio kodas“ (1128 žiūrovai) ir kt.

„Tikėjomes, kad šis filmas sulauks didelio populiarumo, bet tokia žiūrovų gausa buvome maloniai nustebinti“, - rekordinį skaičių komentuoja „Forum Cinemas“ generalinis direktorius Arūnas Baltrušaitis.

Panašu, kad suskaičiavus visus įvairiose šalyse gautus šio premjerinio savaitgalio rezultatus, nauja G. Verbinski juosta įžūliai kėsinasi sutriuškinti neseniai pasiektus „Žmogaus – voro 3“ (151,1 milijonai dolerių) ir „Šreko trečiojo“ (121,6 milijonai dolerių) rekordus.

J. Deppas, O. Bloomas ir K. Knightley – nuotykių filme „Karibų piratai: pasaulio prakrašty“! Žiūrėkite jau šiandien!

Dainius Beržinis 

Reklamos projektų vadovas

UAB „Forum Cinemas”

„altinis: www.forumcinemas.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.