Siunčiami duomenys...

 

Apdovanojimai už nuopelnus verslui

  • Vakarai LT
  • 2006, lapkričio 03, 11:48

Verslo dienos proga, š. m. lapkričio 9 d., Ūkio ministerija medaliu „Už nuopelnus verslui“ apdovanos dvylika Lietuvos verslininkų ir vieną užsienio pilietį.

Nominacijoje „Mikro ir mažų įmonių plėtra regionuose“ geriausiomis pripažintos penkios įmonės: R.Kraujučio įmonė „Aras“, UAB „Logrenta“, UAB „Neptūno vandenys“, R. Aglinsko IĮ „Vailendas“ ir UAB „Vėtrungė“.

Jaunojo verslininko medalis šiemet bus įteiktas UAB „Europos telemetrijos servisas“ direktoriui ir akcininkui Donatui Malinauskui.

„Už nuopelnus verslui“ bus apdovanoti ir laimėtojai kitose kategorijose: už indėlio į šalies biudžetą pokytį UAB „Intersurgical“ generalinis direktorius Sigitas Žvirblis; už eksporto pokytį UAB „Agrovet“ generalinis direktorius Augenijus Gudžiūnas; už verslo plėtrą ir (ar) investicijas užsienyje UAB „VP Market“ generalinis direktorius Gintaras Marcinkevičius; už indėlį į inovacijas ir (ar) aukštąsias technologijas UAB „Net Frequency“ direktorius Darius Lebedzinskas; už energetikos plėtrą AB „EUROCHEM Lifosa“ generalinis direktorius Jonas Dastikas; už atvykstamojo turizmo skatinimą UAB „Lithuanian Tours“ generalinis direktorius Kęstutis Ambrozaitis. Medalis bus įteiktas ir Lietuvos Respublikos garbės konsului Suomijoje Auliui Tapio Tinnilai.

Šventinio Verslo dienos renginio metu bus įteikti ir 2006 m. nacionaliniai kokybės prizai. Šiemet juos savo įmonių kategorijose laimėjo UAB „YIT Kausta“, UAB „Lauskva“ ir UAB „Santechnikos verslas“.

Bus pagerbtos ir Europos verslininkystės apdovanojimų nacionalinėje atrankoje geriausias verslą skatinančias iniciatyvas pristačiusios: Vilniaus miesto savivaldybės administracija už projektą „Globa akademinio jaunimo verslumui ugdyti ir skatinti“ ir viešoji įstaiga Šiaurės miestelio technologijų parkas už projektą „Verslo plano turnyras“.

Apdovanojimai bus įteikti ir studentų darbų konkurso laimėtojams.

„altinis: www.svv.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.