Siunčiami duomenys...

 

Boratas aplenkė 3000 konkurentų

  • Vakarai LT
  • 2007, gegužės 31, 12:52

Pranešimas žiniasklaidai

2007 gegužės 31 d.

Viena geriausių pernai metų komedijų „Boratas. Kaip šaunusis Kazachstano žurnalistas Amerikoj patirtį graibstė“, prajuokinusi tūkstantines kino teatrų auditorijas, skina populiarumo laurus ir DVD nuomos punktuose. DVD filmų nuomos ir prekybos portalas „DVDonline.lt“ skelbia, kad linksmojo Borato nuotykiai Amerikoje jau trečią savaitę yra geidžiamiausias filmas.

„Istorija apie šaunųjį kazachų žurnalistą Boratą, vos pasirodžiusi DVD diskuose, iškart šovė į aukščiausias topų vietas ir savo pozicijų iki šiol nesiruošia niekam atiduoti. Maždaug kas trečias mūsų klientas pageidauja išsinuomoti šį filmą. Kol kas nė vienam kitam filmui iš mūsų turimo 3000 filmų archyvo nepavyko pasiekti tokios sėkmės“, - teigia „DVDonline“ projekto vadovė Indrė Žukauskaitė.

Kino juostą, kurioje britų komikas Sacha Baronas Cohenas vaidina iš Kazachstano į Ameriką atvykusį žurnalistą, per tinklalapį DVDonline.lt nuomojasi kelissyk daugiau klientų nei kitus ligi šiol didžiausia paklausa pasižymėjusius filmus „Karibų piratai: numirėlio skrynia“, lietuviškai įgarsintus animacinius filmus „Ratai“ bei „Garfildas 2“.

„Savitu humoru pasižyminti komedija apie kazachų žurnalisto patirtį Amerikoje patinka įvairaus amžiaus žmonėmis – filmą internetu užsisakinėja ir paaugliai, ir pagyvenusio amžiaus žmonės“, - sako I. Žukauskaitė.

Lietuvos kino teatruose nuotaikingą komediją apie Boratą išvydo daugiau kaip 170 tūkst. žmonių, mūsų šalyje filmas iš viso uždirbo 1,3 mln. litų pajamų.

„DVDonline“ projekto vadovė pastebi, kad daugiausia klientų pageidauja išsinuomoti tuos filmus, kurie dar neseniai pasitraukė iš kino teatrų repertuarų. Todėl šiuo metu tarp populiariausių nuomojamų DVD filmų – „Ir velnias dėvi Pradą“, „Nuodėmės užkalbėjimas“, „Medžioklės sezonas atidarytas“ bei kiti neseniai išleisti filmai.

„Visgi, sulaukiame daug klientų, kurie nuomojasi senesnius jau klasika tapusius filmus. Juos sunku rasti prekyboje, todėl žmonės mielai juos nuomojasi ir žiūri po keletą kartų“, – sako I. Žukauskaitė. Tarp populiariausių klasikinių filmų – „Briliantinė ranka“, „Sėkmės džentelmenai“, „12 kėdžių“ bei „Trise iš rūgpienių kaimo“.

Žilvinas Bružas

RSVA „Baltic Media Partners“

„altinis: DVDonline.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.