Siunčiami duomenys...

 

Lietuvoje – nauja įranga pamatų įrengimui

  • Vakarai LT
  • 2007, birželio 08, 07:32

Pranešimas spaudai

2007 m. birželio 7 d., Vilnius

Š. m. birželio 6 d. UAB „Geostatyba“ vykdančiajam direktoriui Tomui Kairiui buvo perduota daugiau kaip 2,5 mln. Lt kainuojanti įranga.

UAB „Geostatyba“ vykdydama nuoseklią investicinę programą, numatančią įrangos atnaujinimą ir naujausių giliųjų pamatų įrengimo technologijų įsisavinimą, įsigijo du, daugiau kaip 5 mln. LT kainavusius vokiškus įrengimus „ABI“.

„Tai pirmoji tokio pobūdžio milijoninių investicijų įranga ne tik „Geostatybos“ kompanijoje, bet ir visoje Lietuvoje. „Geostatyba“ tęsia maždaug prieš septynerius metus pradėtą investavimo kryptį, kai į Lietuvą atvežė pirmą, nors ir naudotą, tokio pobūdžio įrengimą“, - teigia T. Kairys.

Įrangos įsigijimui tarpininkavusio SEB Vilniaus banko lizingo Specialiosios technikos skyriaus vadovo Arvydo Stasiūno teigimu, kompanijos siekis būti pirmaujančia, užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę ir darbus atlikti sutartu laiku – visada sveikintinas.

Dar vienas toks įrenginys į „Geostatybos“ aikštelę bus atgabentas birželio mėnesio pabaigoje.

Investuoti nutarę „Geostatybos“ atstovai teigia, kad Lietuvos kompanijos jau pribrendo patikimai, naujai įrangai, atitinkančiai pasaulinius reikalavimus ir leidžiančiai dirbti pagal vis griežtėjančius užsakovų reikalavimus.

Įrenginys, atliekantis giliųjų pamatų įrengimo darbus, sveria daugiau kaip 40 t ir gali įrengti iki 14 m gylio pamatus. Įrangos valdymas visiškai kompiuterizuotas.

Apie UAB „Geostatyba“:

Geologijos ir pamatų statybos bendrovė UAB „Geostatyba“ įkurta 1995 metais. Šiuo metu įmonėje dirba apie 150 specialistų. Pagrindinė bendrovės veikla – pastatų pamatų projektavimas ir įrengimas ypatinguose statiniuose. „Geostatybos“ specialistai yra dirbę tokiuose objektuose kaip Valdovų rūmai, NOVOTEL viešbutis, Coca-Cola Plazza Vingis (kino teatras), Jūrų uosto krantinė, Forum Palace, Hanner II, Kretingos vėjo jėgainių parkas ir kt.

Tomas Kairys

UAB „Geostatyba“  vykdantysis direktorius

„altinis: www.geostatyba.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.