Siunčiami duomenys...

 

Netrukus ketina startuoti atnaujinta svetainė visuomenei.lt.

  • Vakarai LT
  • 2007, birželio 13, 14:07

Pranešimas žiniasklaidai

2007 06 13 

Netrukus ketina startuoti atnaujinta svetainė visuomenei.lt. Ši svetainė 2005 – 2006 m. buvo sukurta daugiau nei 30 nevyriausybinių  organizacijų iniciatyva, siekiant skatinti piliečius  aktyviau įsitraukti į diskusiją dėl skaidresnio ir efektyvesnio ES struktūrinių fondų panaudojimo Lietuvoje. Atlikusią savo misiją, svetainę nuspręsta renovuoti, kad ji ir toliau tarnautų visuomeninės bei piliečių informavimo reikmėms.

Renovuota visuomenei.lt būtų nemokama visuomenei bei piliečiams aktualių naujienų, žinių, iniciatyvų bei edukacinės informacijos publikavimo ir sklaidos sistema, kurioje savo naujienas publikuoti gali organizacijos bei atskiri piliečiai. Naudodamiesi visuomenei.lt naujienų publikavimo ir sklaidos sistema, vartotojai taip pat galės siųsti naujienas visuomenei.lt rekomenduojamoms (institucijoms, organizacijoms ir žiniasklaidos priemonėms) bei pačių susikurtoms naujienų gavėjų grupėms.

Norėtume pasiteirauti, ar neprieštarautumėte, kad bendrasis (ar kitas Jūsų nurodytas) el.pašto adresas būtų įtrauktas į rekomenduojamų teminių gavėjų sąrašą, kurį pasirinkę vartotojai Jums tiesiogiai galėtų atsiųsti naujienas apie  aktualiausius įvykius, iniciatyvas, pozicijas ir pan.

Liutauras Kazlavickas

„altinis: www.visuomenei.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.