Siunčiami duomenys...

 

„Fauga“ Lietuvos rinkai pristato išskirtinės išvaizdos langus

  • Vakarai LT
  • 2007, birželio 19, 09:46

Pranešimas spaudai

2007 m. gegužės 31 d. Vilnius

Langais, durimis ir vartais prekiaujanti įmonė „Fauga“ pirmoji Lietuvoje pradėjo prekiauti unikaliais aliuminio išvaizdos langais.

 „Fauga“ pardavimų direktoriaus Arvydo Gavėnavičiaus teigimu, šie plastikiniai langai yra naujiena Lietuvoje ir iš kitų išsiskiria neįprastu dizainu, nes jų išvaizda nesiskiria nuo aliuminio langų.

„Pasiūlydami šią naujovę Lietuvoje siekėme patentinti pirkėjų, ieškančių modernių dizaino sprendimų būstui ar biurui įrengti, poreikius. Stengiamės savo klientams naujienas pateikti pirmieji“, - sakė A. Gavėnavičius.

Pasak pardavimų direktoriaus, aliuminio išvaizdos langai skirti tiek privatiems pirkėjams, mėgstantiems nestandartinius sprendimus, vertinančius modernų dizainą, tiek statybos bendrovėms, įmonėms ir įstaigoms, statančioms ar renovuojančioms šiuolaikinius biurus, modernius pramoninės ar komercinės paskirties objektus.

„Ne visose situacijose reikalingi brangūs aliuminio langai. Kartais užtenka pigesnių, bet kokybiškų ir šiltesnių plastikinių langų, o standartiniai aliuminio išvaizdos langai – puikus kainos ir kokybės derinys“, - tvirtino A. Gavėnavičius.

Palyginimui – aliuminio langai kainuoja  650.00 Lt už 1 kv. m., o plastikiniai aliuminio išvaizdos „Faugos“ langai pigesni 25-30 proc., jų kaina – 450-500.00Lt. už 1 kv. m. Be to, „Faugos“ siūloma naujovė yra dvigubai šiltesnė negu aliuminio profilio langai (plastikinių langų profilių šilumos laidumas 1.1W/m²K, o aliuminio - 2.5W/m²K).

 „Faugos“ pardavimų direktorius tikisi, kad naujo dizaino langai bus populiariausi naujos statybos moderniuose privačiuose namuose ir daugiabučiuose bei naujuose biuruose, kur naujieji langai gali būti pigesnė alternatyva aliuminio langams.

Be šių, „Fauga“ gali pasiūlyti ne tik įvairiausių tipų ir spalvų langus, bet ir nestandartines stumdomas terasines duris ar kitokius moderniam interjerui reikalingus sprendimus.

Pernai įmonės apyvarta siekė 54 mln. litų. Lyginant su 2005 metais, įmonės apyvarta išaugo 30 proc., kuomet ji sudarė 41 mln. Lt. Šiemet tikimasi, kad „Faugos“ apyvarta dar išaugs 25-30 proc.

Apie UAB „Fauga“:

1993 metais veiklą pradėjusi UAB „Fauga“ buvo pirmoji modernių pakeliamų garažo vartų importuotoja ir tiekėja Lietuvoje bei viena pirmųjų plastikinių langų gamintojų.  Šiuo metu bendrovė „Fauga“ turi plačiausią nuosavą langų, vartų ir durų prekybos tinklą Lietuvoje ir filialus Latvijoje bei Ukrainoje ir yra viena didžiausių plastikinių langų gamintoja.

Bendrovė „Fauga“ atstovauja vieną didžiausių Vakarų Europos garažo vartų gamintoją „Novoferm GmbH“. Be to, jau penkerius metus nuosavame „Faugos“ ceche iš vokiškų medžiagų, naudojant kompanijos „Novoferm“ technologiją, renkami garažo vartai „Termo“.

Šiuo metu „Faugos“ įmonių grupėje dirba 410 žmonių.

Arvydas Gavėnavičius

Pardavimų direktorius

UAB „Fauga“

„altinis: www.fauga.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.