Siunčiami duomenys...

 

Balterma atstovaus Smedegaard vandens siurblių produkcijai Lietuvoje

  • Vakarai LT
  • 2007, birželio 19, 11:40

Pranešimas spaudai

2007 m. birželio 19 d. Vilnius

Balterma pasirašė sutartį su Europos lyderių trejetuke esančiais vandens siurblių gamintojais Smedegaard Danijoje. Balterma savo klientams Lietuvoje siūlys ne tik produktą, bet kartu ir visą sprendimą – pradedant technine konsultacija ir baigiant ilgalaike priežiūra.

Išskirtinės sutarties teisėmis, Balterma vienintelė Lietuvoje prekiaus visa Smedegaard prekių siūloma gama: nuo buitinių siurblių iki pramoninių siurblių, vandens pakėlimo stočių ir kt. Pasirašant bendradarbiavimo sutartį, abipusis pasitikėjimas buvo svarbus abiems pusėms.

„Ieškojome gamintojų, kuriais galėtume visiškai pasitikėti. Pasirinkome kompaniją, kuri yra inovatyviausių  gamintojų trejetuke Europoje, o už savo produktų kokybę atsako šimtu procentų. Kompanija itin daug lėšų skiria tyrimams, testavimui, laboratorijoms“, - apsisprendimo priežastis dėsto Baltermos įmonių grupės vadovas Darius Masionis.

Anot Baltermos technikos direktoriaus Evaldo Vaicveno, Smedegaard gamykloje patikrinti metodai derinami su inovacijomis. Kompanijos gaminami siurbliai turi akivaizdžių pranašumų: šlapio rotoriaus siurbliai sudaryti iš trijų dalių, kurios, reikalui esant, gali būti parduodamos kaip atsarginės dalys.

„Įvykus avarijai elektros tinkluose ir sugedus elektrinei daliai ar dėl užteršto vandens sudilus rotoriaus ašiai, vartotojui nereiks pirkti viso naujo siurblio, jis galės tiesiog pakeisti sugedusią detalę. O dėl tokių sprendimų kaip lieta sparnuotė, plastikiniai korpuso padengimai, montuojami žymių firmų elektros varikliai – sauso tipo Smedegaard siurbliai atsparesni užterštam vandeniui (nuosėdos nesukimba su plastikiniu vidiniu paviršiumi), beveik neskleidžia jokio triukšmo“, - atstovaujamo produkto privalumus vardina Baltermos technikos direktorius Evaldas Vaicvenas.

Smedegaard kompanija turi apie 30 atstovybių pasaulyje. Kompanija orientuota ne į geografinę plėtrą, bet į kokybę. Visa Smedegaard produkcija gaminama Danijoje, Šveicarijoje ir Anglijoje, o išskirtinis siurblių bruožas tas, kad jų gamybos procesas neautomatizuotas, todėl visi gaminiai pereina per specialistų rankas, tokiu būdu išvengiama masinės gamybos broko.

Be išvardintų Smedegaard produkcijos privalumų, Balterma žada ir greitesnį užsakymo įvykdymo terminą.

Apie Baltermos įmonių grupę:

Baltermos įmonių grupę sudaro uždarosios akcinės bendrovės: Balterma, Balterma ir ko, Baltermos ranga, Baltermos investicijų valdymas ir Statagra. Baltermos įmonių grupė specializuojasi pastatų inžinerinių sistemų srityje nuo projektavimo iki galutinio sprendimų įgyvendinimo ir ilgalaikės priežiūros.

2006 metais Baltermos įmonių grupės apyvarta siekė 25,2 mln. Lt, 56% daugiau nei 2005m.

Gabjota Alūzaitė

Baltermos įmonių grupės atstovė spaudai

ID4, integruota rinkodaros komunikacija

„altinis: www.balterma.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.