Siunčiami duomenys...

 

Interneto svetainių profesionalai „Interneto svetainių dizainas“ sukūrė 300-ąją svetainę

  • Vakarai LT
  • 2007, birželio 29, 11:18

Pranešimas spaudai                                                              

2007 m. birželio 28 d.

Interneto sprendimų paslaugas teikianti bendrovė „Interneto svetainių dizainas“ (ISD), šioje srityje besispecializuojanti jau penkerius metus, sukūrė 300-ąją interneto svetainę. Jubiliejiniu klientu tapo pirmoji Lietuvoje privataus kapitalo aviakompanija „Aurela“.

300-oji ISD svetainė www.aurela.lt kalba pati už save. Visų pirma, svetainės dizainas solidus, koks ir turi būti rimtas paslaugas teikiančios kompanijos interneto svetainės dizainas. Svetainė sukurta laikantis visų būtinų standartų: šviesus fonas, pastelinės spalvos, subtilus šriftas ir neįkyrus bendras vaizdas. Kitas svarbus reikalavimas – informatyvumas, nes teikti informaciją ir yra pagrindinis svetainės uždavinys. Net pirmajam savo skrydžiui besiruošiantis svetainės lankytojas joje nesunkiai ras visą reikiamą informaciją.

Pasak ISD marketingo vadovo Andriaus Grigonio, kompanijai „Aurela“ buvo sukurta nauja stilistika, kuria bus paremtos ir kitos komunikacijos priemonės: žurnalas, reklama. Kruopščiai parengta tinklapio navigacija, kad lankytojai naršytų patogiai ir lengvai rastų reikiamos informacijos. „Lietuvoje mažai kas galvoja apie tinklapį iš vartotojo pozicijos. Kaip įprastai, klientui pasiūlėme kompleksinį sprendimą: suprojektavome tinklapį, sukūrėme dizainą, suorganizavome fotosesijas, panaudojome animuotus Flash elementus ir suprogramavome tinklapį. Taip pat įdiegėme turinio valdymo sistemą, išmokėme klientą ja naudotis, sukūrėme tekstus, suteikėme priglobos (hosting) paslaugą, o puslapį administruojame patys“, - teigia A. Grigonis.

Patenkintas rezultatu klientas nutarė patikėti ISD viso savo įvaizdžio formavimą bei reklamą.

ISD atstovas pabrėžia, kad ypač svarbi yra kiekvieno darbuotojo kompetencija ir įvairiapusiškumas. „Dizaineris turi suprasti ir programuotojo darbą, kad jo sukurtą dizainą kuo paprasčiau realizuotų programuotojas“, - teigia A. Grigonis. -  Šiuolaikinės programavimo kalbos suteikia daugiau galimybių, tačiau rezultatas nebūtinai būna brangesnis.“

„Taip pat svarbu suprasti, kad verslo kompanijai kuriamas tinklapis neturi būti meno kūrinys, jis turi būti funkcionalus ir informatyvus“, - patirtimi dalinasi ISD marketingo vadovas.

Kompanijoms, norinčioms turėti savo interneto svetainę ar atsinaujinti jau turimą, Andrius pataria pasidomėti, kokias svetaines sukūrė pasirinktas svetainių kūrėjas ar bent jau kaip atrodo jų asmeninis puslapis.

Apie UAB „Interneto svetainių dizainas“:

Interneto sprendimų paslaugas bendrovė teikia nuo 2002 metų. Be interneto svetainių, firminio stiliaus kūrimo, IT specialistų komanda siūlo dizaino, „Flash“ animacijos ir žaidimų, reklamos internete, vardo registracijos bei kitas paslaugas. Įmonėje dirba dizaineriai, programuotojai, marketingo specialistai, IT konsultantai ir kiti specialistai.

Įmonės klientai: „YAMAHA“, viešbutis „Holiday Inn“, „Dvarčionių keramika“, „Vilniaus Vingis Group“, „Yglė“, Vilniaus miesto savivaldybė, Informacinės visuomenės plėtros komitetas prie LR Vyriausybės ir kt.

Andrius Grigonis

UAB „Interneto svetainių dizainas“ marketingo vadovas

„altinis: www.isd.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.