Siunčiami duomenys...

 

Balterma atliks prestižinio pastato inžinerinių sistemų montavimo darbus

  • Vakarai LT
  • 2007, rugpjūčio 09, 08:13

Pranešimas spaudai

2007 m. Rugpjūčio 8 d.

Baltermos įmonių grupė pasirašė sutartį su didžiausio Baltijos šalyse statybos koncerno „Merko“ grupės nare – UAB „Merko statyba“.

„Pasirašyta sutartis su „Merko statyba“ yra dar vienas svarbus žingsnis mūsų kompanijos plėtros strategijoje. Didžiuojamės, kad tokia žinoma statybos bendrovė pasitiki mūsų profesionalumu. Siekiame būti patikimu ir konkurencingu partneriu tiek mažesnėms, tiek didžiosioms statybų bendrovėms“, - teigia Baltermos grupės vadovas Darius Masionis.

„Šiam projektui pasirinkome patikimą partnerį. Statomas prestižinis namas, todėl kokybė privalo atitikti aukščiausius standartus. Didžiausias šio projekto išskirtinumas – vieta miesto centre. Pats pastatas bus modernus, su padidinta šilumos ir garso izoliacija. Gyventojų patogumui bus įrengtos požeminė ir antžeminė stovėjimo aikštelės“,- pasakoja „Merko statyba“ rinkodaros vadovas Paulius Nezabitauskas.

Gyvenamajame name, adresu Vivulskio g. 12A Vilniuje, Baltermos įmonių grupės specialistai atliks vidaus vandentiekio, nuotekų, šildymo, vėdinimo ir gaisro gesinimo sistemų įrengimo darbus.

„Džiaugiamės, kad įgijome rimtų statybos kompanijų pasitikėjimą. Tai mūsų darbo teigiamas įvertinimas. Ir toliau stengsimės pateisinti savo partnerių lūkesčius profesionalumu ir aukšta darbų kokybe“, – atvyrauja Darius Masionis.

Apie Baltermos įmonių grupę:

Baltermos įmonių grupę sudaro uždarosios akcinės bendrovės: Balterma, Balterma ir ko, Baltermos ranga, Baltermos investicijų valdymas ir Statagra. Baltermos įmonių grupė specializuojasi pastatų inžinerinių sistemų srityje nuo projektavimo iki galutinio sprendimų įgyvendinimo ir ilgalaikės priežiūros.

2006 metais Baltermos įmonių grupės apyvarta siekė 25,2 mln. Lt, 56% daugiau nei 2005m.

„altinis: www.balterma.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.