Siunčiami duomenys...

 

Klaipėdoje bus statoma antroji "Domus galerija"

  • Vakarai LT
  • 2007, rugpjūčio 21, 09:09

"Ogmios grupė" 2009 m. Klaipėdoje ketina atidaryti didžiausią interjero centrą Lietuvoje "Domus galerija". Šis centras, skirtas Vakarų Lietuvos regionui, išlavinto skonio pirkėjui siūlys išskirtines, netradicines interjero bei namų apdailos detales.

Šiuo metu interjero ir apdailos medžiagų centrą Vilniuje valdanti Ogmios antrąją "Domus galeriją" 2009 m. ketina atidaryti netoli naujosios perkėlos per Kuršių marias. Minijos gatvėje įsigytame 1,84 hektarų plote išaugs dešimties aukštų pastatas, kuriame trys aukštai (15 tūkst. m² prekybinio ploto) bus skirti parduotuvėms, o likusieji septyni aukštai – biurams.

"Kokybiškų ir išskirtinių interjero bei apdailos prekių paklausa jaučiama visoje Lietuvoje. Ir "Domus galerijoje" Vilniuje sulaukiame klientų iš visos Lietuvos, kurie vertina gerą skonį, ieško netradicinių interjero detalių ir originalių sprendimų. Dėl šios priežasties neabejojame ir "Domus galerijos" Klaipėdoje sėkme – šio krašto pirkėjai taip pat ieško įdomių ir išskirtinių būsto įrengimo sprendimų",– teigia UAB "Domus centras" direktorius Arūnas Tamauskas.

A. Tamausko teigimu, vartotojų nebetenkina masinės gamybos produkcija, o interjero bei namų apdailos prekėms Lietuvos vartotojų keliami kokybės ir skonio reikalavimai didėja kasmet. "Neabejojame, kad sprendimas plėstis Lietuvos Vakarų regione visiškai pasiteisins. Atidarydami šį centrą Klaipėdoje, ne tiktai stengiamės įtikti lavėjančiam kliento skoniui, bet ir pristatyti pasaulines interjero tendencijas bei dizaino naujoves",– teigia A. Tamauskas.

Ogmios į naująjį prekybinį centrą Klaipėdoje ketina investuoti iki 80 mln. litų. Kaip ir "Domus galerijos" siūlomos prekės, naujasis interjero centras Klaipėdoje išsiskirs originalia architektūra, funkcionaliu išplanavimu bei estetiškumu.

Apie "Domus Galeriją"

"Ogmios grupei" priklausantis UAB "Domus centras" valdo interjero centrą "Domus galerija", įsikūrusį Lukšio g. 32, Vilniuje. Ne masinę prekybą, išskirtinį skonį ir aukštą kokybę vertinantiems vartotojams centras siūlo gerai žinomus tarptautinius interjero ir apdailos medžiagų ženklus. Tai vienintelis interjero centras Lietuvoje, siūlantis boutique stiliaus prekes.

Arūnas Tamauskas

UAB "Domus centras" Direktorius

„altinis: www.domusgalerija.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.