Siunčiami duomenys...

 

„ŽIA valda real estate“ pirmąjį pusmetį pardavė pusantro karto daugiau

  • Vakarai LT
  • 2007, rugpjūčio 23, 18:11

Pranešimas žiniasklaidai

2007 08 23

Viena sparčiausiai augančių šalies nekilnojamojo turto agentūrų „ŽIA valda real estate“ per pirmąjį pusmetį pardavė 55 proc. daugiau objektų nei per praėjusių metų antrąjį pusmetį. Iki šiol intensyvią plėtrą vykdžiusi bendrovė toliau ketina investuoti į teikiamų paslaugų paketo didinimą ir kokybės užtikrinimą.

„Pirmąjį pusmetį padėjome pagrindus bendrovės tinklui didžiuosiuose šalies miestuose, atidarėme atstovybes Kaune ir Klaipėdoje, netrukus planuojame įsikurti Šiauliuose, vėliau – ir Alytuje. Taip pat sukūrėme klientų aptarnavimo centrą, kuris IP telefonijos pagalba leidžia vienu skambučiu gauti informaciją apie visas nekilnojamojo turto paslaugas skirtinguose miestuose – visa tai sudarė sąlygas bendrovės pardavimų augimui“, – sako „ŽIA valda real estate“ direktorius Donatas Valantiejus.

Per šešis šių metų mėnesius „ŽIA valda real estate“ sudarė sandorių už maždaug 380 mln. litų. Tai dukart daugiau, palyginti su praėjusių metų antruoju pusmečiu. Pasak bendrovės vadovo, sandorių vertę išaugino stabiliai augusi nekilnojamojo turto rinka, padidėjusios pardavimų apimtys  ir vis didėjantis klientų pasitikėjimas.      

Per pirmuosius šešis metų mėnesius „ŽIA valda real estate“ pertvarkė įmonės struktūrą – buvo sukurti nauji Pardavimų, Geodezijos ir Kadastrinių matavimų, Projektų plėtojimo bei Projektų valdymo departamentai. Taip bendrovė tobulina sukurtą klientų aptarnavimo sistemą ir didina veiklos efektyvumą. „Atskyrėme funkcijas leisdami darbuotojams dar labiau specializuotis, todėl iš vieno struktūrinio padalinio atsirado keli. Naują įmonei veiklą – kadastrinius matavimus – laikome perspektyvia sritimi, todėl nutarėme ją įtraukti į teikiamų paslaugų paketą”, – teigia “ŽIA valda real estate“ vadovas.

Šiuo metu „ŽIA valda real estate“ dirba per 120 darbuotojų – tai beveik triskart daugiau nei prieš pusmetį. Įmonės nekilnojamojo turto vertinimo specialistai šiuo metu dirba jau trijuose didžiausiuose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Licencijuotas turto vertintojas ateityje dirbs ir planuojamame bendrovės Šiaulių padalinyje. Per pusmetį licencijas turinčių vertinimo specialistų skaičius nekilnojamojo turto agentūroje padvigubėjo – šiuo metu „ŽIA valda real estate“ dirba keturi nekilnojamojo turto vertintojai. Jie teikia paslaugas visoje Lietuvoje.

Pasak D.Valantiejaus, planuojama, kad iki metų pabaigos ar kitų metų pradžios licencijuotų vertinimo specialistų skaičius įmonėje dar padvigubės, taip pat išaugs vertinimo paslaugų galimybės ir apimtys.

Apie „ŽIA valda real estate“

Viena didžiausių nekilnojamojo turto kompanijų UAB „ŽIA valda real estate“ 2006 metais sudarė sandorių už 536,13 mln. litų, tai 5,4 karto daugiau nei 2005-aisiais. Praėjusių metų bendrovės apyvarta buvo 1,1 mln. litų. Bendrovės klientai - per 1000 Lietuvos ir užsienio fizinių ir juridinių subjektų. „ŽIA valda real estate“ biurai šiuo metu veikia Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, vėliau planuojama įsikurti Šiauliuose ir Alytuje. Agentūra dirba ketvirtus metus ir teikia visas nekilnojamojo turto paslaugas.  

Donatas Valantiejus,

"ŽIA valda real estate" direktoriaus

„altinis: www.ziareal.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.