Siunčiami duomenys...

 

"Blue Bridge" tapo tinklų saugumo kūrėjos "Fortinet" sidabriniu partneriu

  • Vakarai LT
  • 2007, rugsėjo 12, 11:27

Pranešimas žiniasklaidai

2007.09.11 

Kompiuterinių tinklų saugumo bendrovė "Fortinet" vienai didžiausių Lietuvos informacinių technologijų įmonių "Blue Bridge" suteikė sidabrinio partnerio statusą. "Blue Bridge" tapo vienintele įmone Baltijos šalyse, gavusia tokį aukštą partnerystės statusą.

"Visose šalyse, kuriose dirbame, stengiamės bendradarbiauti su gerą vardą ir stiprias pozicijas rinkoje turinčiomis įmonėmis, kurios įgyvendintų IT projektus viešajame, finansiniame, telekomunikacijų ir gamybos sektoriuose. "Blue Bridge" visiškai atitinka šiuos kriterijus ir tvirtai tikime, kad per ateinančius dvejus metus, iš sidabrinio "Blue Bridge" taps auksiniu mūsų įmonės partneriu," – sakė "Fortinet" Šiaurės Europos vadovas darbui su partneriais Franck‘as Bernard‘as.

"Fortinet" įsikūrė 2000-aisiais, tačiau per keletą metų ji viena iš pirmųjų rinkai pateikė visapusiškos apsaugos nuo interneto grėsmių įrenginį "FortiGate", kuriam dėl funkcionalumo savybių iškart prilipo "stebuklingosios dėžutės" pavadinimas. Naudojant šią įrangą, galimybė nukentėti nuo interneto grėsmių sumažėja iki minimumo, kadangi įranga blokuoja interneto virusus, šnipinėjančias programas, įsilaužimus ir elektroninio pašto šiukšles dar prieš jiems patenkant į vidinį įmonės tinklą.

"Rinka, į kurią žengėme, jau ir taip buvo užpildyta stambiais žaidėjais, tačiau šio naujo produkto atsiradimas ją sujudino, kadangi "FortiGate" savo funkcionalumu ne tik kad nenusileidžia garsesnių įmonių sprendimams, tačiau nemažai jų ir lenkia bei pasižymi geresniu kainos ir kokybės santykiu," – sakė F. Bernard‘as.

Norėdama gauti "Fortinet" sidabrinio partnerio (angl. Silver Partner) statusą, Lietuvos įmonė turėjo parengti 4 aukštos kvalifikacijos specialistus, kurie išmanytų visus techninės ir programinės įrangos veikimo niuansus. Darbuotojų žinios ir pasirengimas taikyti "Fortinet" sprendimus buvo patikrintas specialiais testais. Be to, "Blue Bridge" turėjo atitikti ir aukštus finansinius bei teisinius JAV įmonės reikalavimus.

"Sukurdama naujovišką sprendimą, "Fortinet" sugebėjo pakeisti tinklų saugos įrangos rinką pasaulyje. Esame tikri, kad šie sprendimai bus naudingi ir Lietuvos organizacijoms, siekiančioms apsaugoti savo informacinių technologijų sistemas nuo įvairiausių grėsmių. Gautas partnerystės statusas leis profesionaliai diegti Lietuvoje "Fortinet" sprendimus ir siūlyti jų priežiūros paslaugas. Be to, įmonėms, kurios įsigijo "Fortinet" sprendimus anksčiau, galėsime kvalifikuotai ir kokybiškai teikti priežiūros paslaugas," – sakė "Blue Bridge" valdymo ir infrastruktūros skyriaus vadovas Arūnas Šyvis.

Tai yra jau antrasis per paskutinį pusmetį "Blue Bridge" gautas užsienio įmonių išskirtinės partnerystės statusas. Balandžio mėnesį Lietuvos įmonė tapo Sidabriniu didžiausios pasaulyje įrangos kompiuterių tinklams gamintojos "Cisco Systems" partneriu.

Apie "Blue Bridge"

Įkurta 1993 metais, "Blue Bridge" yra viena didžiausių šalyje informacijos technologijų (IT) bendrovių. Ji teikia IT integravimo į verslo procesus sprendimus, taikomuosius ir infrastruktūros sprendimus, IT sistemų priežiūros paslaugas bei tiekia techninę ir programinę įrangą. Bendrovės klientai – didžiausios Lietuvos verslo įmonės ir svarbiausios valstybės organizacijos.

„altinis: www.bluebridge.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.