Siunčiami duomenys...

 

2007 m. rugsėjo 19-21 dienomis Klaipėdos uosto kompanijos jau 7-ąjį kartą dalyvauja didžiausioje Azijos šalyse tarptautinėje transporto parodoje „Tran

  • Vakarai LT
  • 2007, rugsėjo 17, 11:23

Pranešimas žiniasklaidai

2007 09 17

2007 m. rugsėjo 19-21 dienomis Almatoje (Kazachstano Respublika) vyksiančioje jubiliejinėje X tarptautinėje transporto ir logistikos parodoje „Transit-TransKazakhstan 2007“ dalyvaus ir Klaipėdos uosto įmonės. Jau septynerius metus uosto krovos, laivų agentavimo ir krovinių ekspedijavimo įmonės parodoje dalyvauja jungtiniu stendu. Renginio tikslas –pristatyti visų rūšių transporto ir logistikos galimybes, įrangą bei visas su krovinių pervežimu susijusias paslaugas.

Parodoje „Transit-TransKazakhstan 2007“, junginėje Lietuvos transporto sistemą reprezentuojančioje ekspozicijoje, kurios plotas šiemet vienas didžiausių – 57 m2, iš viso dalyvauja septynių uosto kompanijų, AB „Lietuvos geležinkeliai“ bei Lietuvos nacionalinės vežėjų automobiliais asociacijos „Linava“ atstovai. 

Klaipėdos uostą ir jo galimybes pristato VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija, taip pat kompanijos AB „Klaipėdos jūrų krovinių kompanija” (KLASCO), AB „Klaipėdos nafta“, UAB „Arijus“ UAB „Baltijos pervežimai“ (Baltic Shipping Ltd.), UAB „Vakarų krova“ ir UAB „Navalio jūrų agentūra“.

VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijai parodoje atstovaus Atstovybės Baltarusijos Respublikoje vadovas Artūras Gaidauskas.

Be to, kartu su šia parodą 2007 m. rugsėjo 17-19 Astanoje ir Almatoje įvyks LR Vyriausybės ir Kazachstano Respublikos Vyriausybės prekybinio ir ekonominio bendradarbiavimo komisijos trečiasis posėdis. Komisija, kuriai pirmininkauja LR ūkio ministras Vytas Navickas, susitiks su Kazachstano Respublikos ministerijų pareigūnais, aptars dvišalio Lietuvos ir Kazachstano bendradarbiavimo plėtojimo, investicijų skatinimo, prekybos apimčių didinimo, Kazachstano ir kitų Azijos valstybių krovinių tranzito per Klaipėdos uostą klausimus. Komisijos posėdyje dalyvaus šios komisijos narys VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos direktorius marketingui Artūras Drungilas.

Kristina Gontier

VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos 

ryšių su visuomene specialistė

„altinis: www.portofklaipeda.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.