Siunčiami duomenys...

 

„Saulės spektro“ dovana vertinantiems šeimą ir turiningą laisvalaikį

  • Vakarai LT
  • 2007, rugsėjo 20, 16:29

Pranešimas spaudai

2007 m. rugsėjo 20 d.

UAB „Saulės spektras“ per tris mėnesius Lietuvos šeimoms nemokamai išdalins daugiau nei 4 tūkst. turizmo katalogų, norėdamas atkreipti dėmesį į nuolat augantį skyrybų skaičių šalyje. Statistikos departamento duomenimis Lietuva pagal skyrybų skaičių pirmauja ES.

„Saulės spektras“ kartu su Druskininkų vandens parku ir „Impuls“ sporto klubais siekdami atkreipti dėmesį į šią problemą iki metų pabaigos vykdys akciją „Saugokime šeimą“. Visi nusipirkę šeimos bilietą į Druskininkų vandens parką ar „Impuls“ sporto klubus, dovanų gaus turizmo katalogą.

„Tikimės, kad ši socialinė akcija paskatins šeimas daugiau laiko praleisti kartu, o dovanų gautas katalogas „Lietuvos Turizmas 2007“ bus puikus pagalbininkas planuojant turiningą laisvalaikį su visa šeima“, - teigia „Saulės spektro“ vadovas Raimondas Bliujus.

Devintajame kataloge „Lietuvos Turizmas 2007“ pateikiama informacija net apie 6000 įmonių, užsiimančių turizmo verslu. Leidinys naudingas ne tik užsienio turistams, turizmo srities verslininkams, bet ir Lietuvos gyventojams, norintiems pažinti gražiausias Lietuvos vietas.

Katalogas platinamas Turizmo agentūrose, apgyvendinimo paslaugų įmonėse, maitinimo įstaigose, aviakompanijų atstovybėse, meno ir kultūros centruose, draudimo ir vertimo paslaugų įmonėse, turistų ir keliautojų klubuose bei kitur, kur užsuka keliaujantis, pramogaujantis žmogus.

Apie katalogą „Lietuvos turizmas 2007”

Informacija apie įmones ir organizacijas, kuri spausdinama šiame turizmo kataloge taip pat galima rasti ir interneto svetainėse  www.turizmas.lt, www.tours.lt www.tourismus.lt. Internete nuolat atnaujinami duomenys ir pateikiama visuomenei aktuali informacija: „karšti“ turizmo agentūrų pasiūlymai, išsamūs didžiųjų Lietuvos miestų žemėlapiai, kuriuose galima rasti tikslią įmonės vietą.

UAB „Saulės spektras“ taip pat leidžia tokius populiarius informacinius leidinius kaip „Mūsų Lietuva“, „Mūsų puslapiai“, „Lietuvos statyba“, „Lietuvos auto“, „Lietuvos medicina“ ir kitus.

„altinis: www.turizmas.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.