Siunčiami duomenys...

 

Rhenus Svoris – pervežimų kiekis toliau auga

  • Vakarai LT
  • 2007, spalio 23, 11:37

Pranešimas spaudai

2007-10-23

Per devynis šių metų mėnesius UAB „Rhenus Svoris“ pervežimų kiekis stabiliai augo ir sudarė 25 tūkst. Įmonės apyvarta per tris šių metų ketvirčius beveik pasiekė praėjusių visų metų apyvartą ir sudarė – 22 mln. Lt. Trečiojo 2007 metų ketvirčio rezultatai taip pat džiuginantys – buvo suteikta paslaugų už 7,5 mln. litų  ir atlikta 9,8 tūkst. pervežimų.

 „Vietinių pervežimų apimtys išaugo daugiau nei 50 procentų, tai liudija, kad vietos įmonės perima europinę praktiką, ir pradeda suprasti, kad logistikos procesų patikėjimas profesionalams, leidžia ženkliai sumažinti bendruosius kaštus“, – pažymėjo Arūnas Bertašius, UAB „Rhenus Svoris“ generalinis direktorius.

Apie UAB „Rhenus Svoris“:

Nuo 2007 metų UAB „Rhenus Svoris“ tapo vokiečių kapitalo logistikos kompanijos „Rhenus Logistics“ dalimi. „Rhenus Logistics“ yra viena iš pirmaujančių logistikos kompanijų Europoje, 2006 m. „Rhenus Logistics“ metinė apyvarta siekė 2,3 mlrd. EUR. Išaugus galimybėms ir sustiprėjus finansiniam užnugariui, „Rhenus Svoris“ žymiai daugiau lėšų numato skirti investicijoms į paslaugų plėtrą bei jų kokybės gerinimą.

Arūnas Bertašius

UAB „Rhenus Svoris“ generalinis direktorius

„altinis: www.rhenus.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.