Siunčiami duomenys...

 

„flyLAL – Lithuanian Airlines“ vienam laimingajam padovanos 100 001 Lt

  • Vakarai LT
  • 2007, lapkričio 03, 14:50

Pranešimas žiniasklaidai

2007 spalio 31 d.

Nuo šiandien nacionalinė aviakompanija „flyLAL – Lithuanian Airlines“ pradeda akciją, kurios finale vienam laimingajam atiteks pagrindinis – 100 001 Lt prizas. Akcijos metu, kuri vyks iki gruodžio 31 d., iš viso bus išdalinta apie 100 įvairių prizų, kurių piniginis fondas sieks apie 150 000 Lt.    

„Ši akcija – tai dovana mūsų klientams artėjančių švenčių proga. Akcijoje dalyvauja kiekvienas, bilietus perkantis internetu per aviakompanijos svetainę“, – sako aviakompanijos generalinis direktorius Tadas Pukšta.

Kiekvieną dieną iki Naujųjų metų vienas iš „flyLAL – Lithuanian Airlines“ klientas išloš taip vadinamąjį dienos prizą – kelionę į pasirinktą miestą. Laimingieji bilietų numeriai kiekvieną darbo dieną bus skelbiami aviakompanijos internetinėje svetainėje, adresu www.flylal.com, taip pat radijo stoties M-1 eteryje bei informuojami elektroniniu paštu.   

Kiekvieną savaitę šios radijo stoties klausytojai išgirs įdomių faktų apie miestus, į kuriuos savo keleivius skraidina nacionalinė aviakompanija. Atidžiausi klausytojai turės progos laimėti „flyLAL – Lithuanian Airlines“ lojalumo programos kortelę „Gintarinės mylios“ net su 3000 mylių, kurios aviakompanijos klientams suteikia daugybę nuolaidų.

Burtų kelių išrinktas pagrindinio piniginio 100 001 Lt prizo laimėtojas bus paskelbtas 2008 m. sausio 4 d.

Apie „flyLAL – Lithuanian Airlines“

Šiuo metu 100 proc. Lietuvos nacionalinio vežėjo AB „flyLAL – Lithuanian Airlines“ akcijų valdo bendrovė „flyLAL Group“. Pagrindinė „flyLAL – Lithuanian Airlines“ veikla – keleivių skraidinimas, krovinių ir pašto siuntų gabenimas reguliariaisiais ir užsakomaisiais reisais.

Bendrovė tiesiogiai iš Vilniaus reguliariaisiais reisais žiemos sezonu skraidina į 17 pagrindinių Europos miestų. Kartu su bendrojo kodo partneriais „flyLAL – Lithuanian Airlines“ keleiviams suteikia galimybę iš Vilniaus nuvykti į daugiau kaip 500 pasaulio miestų. Nuo 2006 vasario 1 d. tinklapyje www.flylal.com/lt startavo internetinės bilietų prekybos sistema.

Eglė Gabrytė

RSVA „Baltic Media Partners“

projektų vadovė

„altinis: www.flylal.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.