Siunčiami duomenys...

 

„Achemarida“ įsigijo ekologinius standartus atininkančius vilkikus

  • Vakarai LT
  • 2007, lapkričio 05, 17:54

Pranešimas žiniasklaidai

2007 m. Lapkričio 5 d.

Koncerno “Achemos grupė” valdoma transporto paslaugų UAB “Achemarida” atnaujina vilkikų parką. Tikimasi, kad tai leis bendrovei užtikrinti geresnę teikiamų paslaugų kokybę ir padidinti užimamą tarptautinių pervežimų rinką.

Spalio pabaigoje UAB “Achemarida” pasiekė 6 nauji MAN vilkikai su puspriekabėmis Dar 10 šiemet bendrovės įsigytų vilkikų jau vykdo pervežimus Vakarų Europoje.

Visi 16 MAN vilkikų su puspriekabėmės atitinka vienus aukščiausių, “Euro 4”, ekologinius standartus. Bendros transporto paslaugų įmonės investicijos į autoparko atnaujinimą  plėtrą šiemet siekia 5,6 mln. litų.

„Didėjant vežėjų konkurencijai, privalome užtikrinti geresnę paslaugų kokybę ir plėsti savo veiklą“, - teigia UAB ‚Achemarida“ direktorius Česlovas Liutkevičius, - „Investuoti į vilkikų parko atnaujinimą, plėtrą ketiname ir ateinančiais metais “.

Nuo 1997-ųjų metų veiklą vykdanti UAB “Achemarida” registruota Klaipėdoje ir turi filialą Jonavoje. Transporto paslaugų įmonėje dirba daugiau nei 130 žmonių. Bendrovės pagrindinė veikla – tarptautinis ir vietinis krovinių gabenimas tentinėmis puspriekabėmis ir puspriekabėmis-refrižeratoriais. UAB ‚Achemarida” taip pat yra įgaliota MAN automobilių garantinio aptarnavimo ir remonto atstovė Vakarų Lietuvoje.

###

Koncernas "Achemos grupė”, įkurtas 2001 metais, šiuo metu valdo per trisdešimt Lietuvoje ir užsienyje  dirbančių įvairių sričių įmonių, tarp kurių yra tokie Lietuvos ūkio gigantai kaip  “Achema”, azoto trąšų ir pramoninių chemijos produktų gamintoja  bei Klaipėdos jūrų krovinių kompanija “Klasco”.

"Achemos grupė" - vienas iš Lietuvos verslo lyderių. 2006 – aisiais visų Koncerno įmonių apyvarta siekė 2,56 mlrd. Lt. Koncerno produkcija pasiekia Europos Sąjungos, Amerikos, Azijos, Afrikos šalis; “Achemos grupėje” dirba daugiau nei 5 000 darbuotojų.

Virginija Dunauskienė

„altinis: www.achemosgrupe.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.