Siunčiami duomenys...

 

Konferencija Širvintų regiono verslininkams: smulkaus ir vidutinio verslo sektoriaus augimui

  • Vakarai LT
  • 2007, lapkričio 06, 10:47

Pranešimas žiniasklaidai

2007 m. lapkritis 6 d.

Š.m. lapkričio 8 dieną 11 val. Širvintų regiono verslininkai kviečiami dalyvauti Širvintų rajono turizmo ir verslo informacijos centre (Vilniaus g. 81, Širvintos) vyksiančioje konferencijoje smulkaus ir vidutinio verslo įmonėms.

Konferenciją rengia Vilniaus miesto ir apskrities verslininkų darbdavių konfederacija, įgyvendindama Europos sąjungos lėšomis finansuojamą projektą “Paslaugų, skirtų Vilniaus regiono specifiniams verslo sektoriams, sistemos sukūrimas“, kurio tikslas - sustiprinti ir išplėtoti asociacijos gebėjimus teikti specializuotas viešąsias paslaugas, atitinkančias verslo poreikius.

Konferencijoje ketinama pristatyti projektą bei konsultavimo sistemas, atliktą Vilniaus apskrities smulkaus ir vidutinio verslo sektoriaus sąlygų analizę, aptarti verslo galimybes dalyvauti teritorijų planavimo procese, smulkaus ir vidutinio verslo įmonių galimybes efektyvinti komunikacijos, verslo projektų, rinkodaros ir finansų valdymo procesus. Konferencijos pranešėjai dalinsis patirtimi verslo valdymui ir vystymui aktualiomis temomis, o verslininkai bus skatinami aktyviai diskutuoti bei konsultuotis jų įmonėms aktualiais teisiniais, verslo bei finansų valdymo, ryšių su visuomene ir marketingo klausimais.

Širvintų verslininkams pirmiesiems konferencijoje bus pristatyta galimybė naudotis nemokamomis įvairių krypčių (teisės, projektų valdymo, verslo valdymo, marketingo ir kt.) konsultacijomis bei verslo kontaktų informacine sistema smulkaus ir vidutinio verslo įmonėms.

Pasak Vilniaus miesto ir apskrities verslininkų darbdavių konfederacijos direktorės Jolantos Jakavonytės, šis projektas – unikali galimybė smulkaus ir vidutinio verslo įmonėms „gerokai pasitempti“, išspręsti aktualias problemas, o vadovams ir įmonių specialistams – neskiriant papildomų lėšų tobulinti savo asmeninius gebėjimus ir juos panaudoti įmonės augimo tempui didinti.

 „Tikimės, kad projekto metu suburta konsultantų komanda bei sukurtos interaktyvios sistemos įtakos Vilniaus apskrities smulkaus ir vidutinio verslo sektoriaus augimą, įmonių konkurencingumo didinimą. Labiausiai džiugina galimybė kurti įmonėms realiai apčiuopiamą naudą, tiesioginę paramą – suteikti kvalifikuotas, valstybės subsidijuojamas konsultacijas, o vadovams – papildomų kompetencijų ir gebėjimų.“, - apie pirmuosius projekto rezultatus pasakoja VVDK direktorė.

Konferencijoje sveikinimo žodį tars Širvintų rajono turizmo ir verslo informacijos centro vadovė Stanislava Norušienė, pranešimus skaitys Vilniaus miesto ir apskrities verslininkų darbdavių konfederacijos vykdančioji direktorė Jolanta Jakavonytė, konsultantas teisiniais klausimais Kristijonas Paliutis, ryšių su visuomene konsultantas Gintaras Mikščiūnas ir kt.

Konsultacijos teikiamos, sistemos konsultacijos.vvdk.lt ir erinka.vvdk.lt sukurtos įgyvendinant projektą “Paslaugų, skirtų Vilniaus regiono specifiniams verslo sektoriams, sistemos sukūrimas”, kuris pagal Bendrojo programavimo dokumento (BPD) 3 prioriteto 2 priemonę „Verslo aplinkos gerinimas“ finansuojamas Europos Sąjungos struktūrinių fondų ir Lietuvos Respublikos Vyriausybės lėšomis.  

Norinčius kviečiame registruotis telefonu 8 5 215 95 84, el.paštu info@vvdk.lt.

Rūta Malakauskaitė

„altinis: www.vvdk.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.