Siunčiami duomenys...

 

Būstovizija.lt interneto svetainė pristato naujienas: INTERJERŲ ir ĮMONIŲ galerijas

  • Vakarai LT
  • 2007, lapkričio 10, 13:19

Pranešimas žiniasklaidai

2007 m. lapkričio 8 d.

Būstovizija.lt – nemokamas interjero dizaino, namų dekoravimo, atnaujinimo bei gražinimo portalas pristato dizainerių, architektų projektuojamų ir realizuojamų INTERJERŲ, meno kūrėjų DARBŲ bei ĮMONIŲ produkcijos galerijas.

Nemokamos INTERJERŲ galerijos - tai puiki priemonė interjero dizaino specialistams pristatyti savo kūrybą bei realizuojamus projektus. INTERJERŲ galerijose dizaineriai ar interjero dizaino įmonės gali savarankiškai administruoti publikuojamą informaciją, tai yra įmonės veiklos pobūdį, vietą, kontaktus bei nuotraukas su aprašymais. Šių galerijų pagalba  dizaineriai bei meno kūrėjai gali pajusti tiesioginį ryšį su svetainės lankytojais, kurie turi teisę ne tik įvertinti darbus, bet ir juos komentuoti.

ĮMONIŲ galerijos – tai nauja paslauga, kurios esmė, išsamus informacijos apie įmonę ir jos produkciją pateikimas bei savarankiškas jos administravimas. Svarbiausia, jog įmonės gali pateikti naujausius prekių pasiūlymus, paskelbti išpardavimus, tiesiogiai stebėti vartotojų apsilankymų bei balsavimų statistiką, skaityti komentarus. Interjero medžiagų bei baldų prekybos salonų ir gamybos įmonių vardas bus tiesiogiai siejamas su jos siūlomomis prekėmis bei paslaugomis, pabrėžė Būstovizija.lt vyr. redaktorė Dovilė Lapytė.

Džiaugiamės galėdami pristatyti šias rubrikas www.bustovizija.lt portalo vartotojams. Vaizdinė medžiaga, tiek interjerų, meno dirbinių ir kūrinių nuotraukos, tiek įmonių naujos produkcijos, kaip baldų, interjero akcentų, šviestuvų, durų, buitinės technikos, santechnikos ir kitų prekių pavyzdžiai, susilaukia vis didesnio vartotojų ir įmonių susidomėjimo. Vartotojai, kuriems aktualūs namų įsirengimo, dekoravimo ar atnaujinimo klausimai, gali pasisemti naujų idėjų bei susirasti sau priimtiną interjero dizainerį ar architektą, tuo tarpu įmonėms, tai puiki galimybė pristatyti savo veiklą bei naujausią produkciją, teigia Būstovizija.lt vyr. redaktorė.

INTERJERŲ ir ĮMONIŲ galerijos papildo Būstovizija.lt svetainės turinį. Be naujienų, čia galima rasti interjero modeliavimo programą – „Susikurk būstą“, „Naudingus testus“, „Straipsnius/Naujienas“, „Forumus/Skelbimus“ bei kitą aktualią informaciją.

Dovilė Lapytė

Būstovizija.lt vyr. redaktorė

„altinis: www.bustovizija.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.