Siunčiami duomenys...

 

„flyLAL – Lithuanian Airlines“ – vėl pripažinta punktualiausia oro bendrove

  • Vakarai LT
  • 2007, lapkričio 19, 18:32

Pranešimas žiniasklaidai

2007 lapkričio 19 d.

Nacionalinė aviakompanija „flyLAL – Lithuanian Airlines“ skrydžių į Londono Getviko (Gatwick) oro uostą punktualumu aplenkė visas kitas, ne mažiau kaip 20 kartų per mėnesį reguliariaisiais reisais skraidančias, oro bendroves. Griežčiausio vertinimo kategorijoje, kai leistina lėktuvo atskridimo ir išskridimo laiko paklaida – tik 15 minučių, šių metų spalio mėnesį „flyLAL – Lithuanian Airlines“ buvo geriausia.

Getviko oro uosto komercijos analitikų atlikto tyrimo duomenimis, griežčiausio vertinimo kategorijoje „flyLAL – Lithuanian Airlines“ vienintelė puikuojasi 100 proc. rezultatu. Vidutinis visų 43-jų aviakompanijų punktualumo rezultatas – 71,7 proc.

Kompanijos „Aviance LGW“ komercijos vadovas Chrisas Collinsas pareiškė padėką „flyLAL – Lithuanian Airlines“ teigdamas, kad skrydžių punktualumas padeda užtikrinti antžeminio aptarnavimo paslaugų teikimą visoms oro bendrovėms.

„Skrydžių punktualumas neabejotinai yra vienas svarbiausių klientų pasitikėjimą ir lojalumą lemiančių kriterijų, – įsitikinęs „flyLAL – Lithuanian Airlines“ generalinis direktorius Tadas Pukšta. – Keleiviams labai svarbu, kad aviakompanijos laikytųsi tvarkaraščiuose numatytų skrydžio laikų, nes tai turi įtakos ir kitiems jų planams. Ypatingai laiką brangina verslo klientai ir tie keleiviai, kuriems skrydis – tik dalis suplanuotos kelionės.

Tai jau ne pirmas „flyLAL – Lithuanian Airlines“, kaip punktualiausios aviakompanijos, įvertinimas. Getviko oro uosto duomenimis, „flyLAL – Lithuanian Airlines“ lėktuvų atvykimo ir išvykimo punktualumo koeficientas 100 proc. siekė ir šių metų vasario mėnesį. 2005 m. Amsterdamo oro uostas oro bendrovę apdovanojo kaip mažiausiai vėlavimų per metus patyrusią Europos aviakompaniją.

Apie „flyLAL – Lithuanian Airlines“

Šiuo metu 100 proc. Lietuvos nacionalinio vežėjo AB „flyLAL – Lithuanian Airlines“ akcijų valdo bendrovė „flyLAL Group“. Pagrindinė „flyLAL – Lithuanian Airlines“ veikla – keleivių skraidinimas, krovinių ir pašto siuntų gabenimas reguliariaisiais ir užsakomaisiais reisais.

Bendrovė tiesiogiai iš Vilniaus reguliariaisiais reisais žiemos sezonu skraidina į 17 pagrindinių Europos miestų. Kartu su bendrojo kodo partneriais „flyLAL – Lithuanian Airlines“ keleiviams suteikia galimybę iš Vilniaus nuvykti į daugiau kaip 500 pasaulio miestų.

Į Londoną žiemos sezonu „flyLAL – Lithuanian Airlines“ skraido kiekvieną dieną. Tam, kad prie Kūčių stalo kartu su savo šeima susėstų ir tie, kurie nespėjo iš anksto įsigyti skrydžio bilietų, gruodžio-sausio mėnesiais aviakompanija organizuoja 12 papildomų reisų Vilniaus-Londonas-Vilnius. Gruodžio 17-23 dienomis planuojami 7, sausio 2-6 dienomis – 5 papildomi skrydžiai.

Eglė Gabrytė

RSVA „Baltic Media Partners“

projektų vadovė

„altinis: www.flylal.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.