Siunčiami duomenys...

 

Londone vyks seminaras, skirtas lietuviu mokytoju, gyvenanciu Jungtineje Karalysteje, kvalifikacijai kelti

  • Vakarai LT
  • 2007, lapkričio 21, 11:59

Gerbiamieji,

Noreciau informuoti apie tai, kad 2008 m. sausio 3 – 5 dienomis, nuo ketvirtadienio iki sestadienio, Londone vyks seminaras, skirtas lietuviu mokytoju, gyvenanciu Jungtineje Karalysteje, kvalifikacijai kelti.

Seminaro tikslas – SUBURTI lietuviskose mokyklelese ar britiskose mokyklose dirbancius, Jungtineje Karalysteje gyvenančius ir savo profesija nostalgiškai prisimenančius LIETUVIU MOKYTOJUS (nebutinai – lietuviu kalbos), pasiulyti jiems gerinti savo kvalifikacija ir supazindinti juos su inovacijomis, naujais mokymo metodais.

Seminarui pasibaigus mokytojams bus iteikti LR Svietimo ir mokslo ministerijos pazymejimai del kvalifikacijos kelimo.

Prasyciau registruotis VISU Jungtineje Karalysteje, kas turi pedagogini islavinima, kas siuo metu moko lituanistinese mokyklelese arba britiskose mokyklose, kas vel noretu mokyti arba prisideti prie lietuviskos mokykleles isikurimo.

Dar paprasysiu VISU perduoti sia zinia savo pazistamiesiems, kurie buvo ir visada sirdy liks mokytojais, paskleisti sia zinia kuo placiau - tiems, kurie pazista arba gyvena su lietuviais mokytojais.

REGISTRUOKITES uzpildydami prisegta pakvietima ir issiusdami ji iki gruodzio 5 d. adresu – svietimas07@yahoo.com. PASKUBEKITE, nes seminaro dalyviu kiekis yra ribotas. Daugiau informacijos bus issiusta užsiregistravus.

Mokytojams, gyvenantiems toliau nei 100 myliu nuo Londono, bus stengiamasi kompensuoti dali keliones (pigiausiu budu) i Londona ir nakvynes Londone islaidu.

Seminara organizuoja Lietuvos ambasada Londone ir Lietuviu svietimo taryba Jungtineje Karalysteje.

Pagarbiai,

Ernestas Grabazis

Ministras patarejas

Lietuvos Respublikos ambasada Jungtineje Karalysteje

84 Gloucester Place

London W1U 6AU

„altinis: uk.mfa.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.