Siunčiami duomenys...

 

Klaipėdos konservatoriai savo idėjas skleidžia ir virtualioje erdvėje

  • Vakarai LT
  • 2007, lapkričio 26, 08:33

Informacinis pranešimas

2007-11-26

Uostamiesčio konservatoriai dar labiau suaktyvino savo veiklą internete. Tuo metu, kai daugelis kitų uostamiesčio politinių partijų pasitenkina skyreliais partinėse interneto sveitainėse, Klaipėdos Tėvynės sąjungos atstovai jau turi savo internetinius dienoraščius –„blogus‘. Praėjusį pektadienį informacija apie TS veiklą pasiekė ir populiariausios pasaulio internetinių filmukų talpyklos „Youtube“ vartotojus.

Kaip ir dera viešųjų ryšių atstovui pirmasis internetinės televizijos teikiamas galimybes išbandė Tėvynės sąjungos Klaipėdos skyriaus vicepirmininkas, Klaipėdos miesto tarybos narys. Jis internete išplatino savo pareiškimą, kuriame kritikavo Klaipėdos m. Savivaldybės įmones AB „Klaipėdos vanduo“ ir AB „Klaipėdos energija“ už neskaidrų ir nekontroliuojamą lėšų paramai skirstymą.

 Pranešimą galima rasti adresu http://www.youtube.com/watch?v=xOfEfT1JL8U

Jau nuo vasaros veikia ir šio politiko asmeninis interneto dienoraštis – „blogas“. Jau trisdešimt šešis įrašus turintį dienoraštį galima pasiekti internetiniu adresu http://www.gabsys.lt Savo straipsniuose jaunasis politikas pateikia savo požiūrį į Lietuvos ir Klaipėdos politines aktualijas, operatyviai pateikia savo veiklos miesto taryboje ataskaitą.

Savo internetinį dienoraštį turi ir uostamiesčio konservatorių lyderis Naglis Puteikis. Jis pasiekiamas internetiniu adresu www.puteikis.lt Tiesa, pats autorius prisipažino, kad bandymų ir klaidų metodu studijuoja šios sistemos teikiamas galimybes.

„Mes labai atsakingai žiūrime į interneto teikiamas galimybes ir ateityje stengsimės jomis kuo aktyviau pasinaudoti. Šiandien vis daugiau žmonių Lietuvoje naudojasi internetu. Tai yra mūsų rinkėjai, o paskui juos turime eiti ir mes politikai. Man asmeniškai yra labai svarbu, kad internetas suteikia galimybes ne tik didžiajai, bet ir mažajai politikai. Jei Klaipėdos m. .taryboje man pasisekė apginti vieno vaiko teisę į nemokamą maitinimą, suvokiu, kad šis įvykis netaps „pirmųjų“ puslapių naujiena, tačiau juk tai irgi šioks toks pasiekimas.

Mes taip pat suvokiame, kad internete daugiau ieškoma pramogų nei rimtos informacijos. Tokiems interneto vartotojams ketiname pasiūlyti naują projektą, kuris vadinsis „diena su politiku“. Tai bus integruota video, audio, ir tekstinės informacija, kuri leis mūsų rinkėjams susipežinti su politiko darbu“. Mes parodysime visą teisybę – politika yra sunkus, tačiau svarbus ir malonus darbas“ – apie TS Klaipėdos skyriaus internetinę veiklą pasakojo TS Klaipėdos skyriaus vicepirmininkas K.Gabšys TS Klaipėdos skyriaus Vicepirmininkas

„altinis: www.tsklaipeda.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.