Siunčiami duomenys...

 

„flyLAL – Lithuanian Airlines“ lėktuvų parką papildė ketvirtas orlaivis

  • Vakarai LT
  • 2007, gruodžio 04, 21:12

2007 gruodžio 3 d.

Pranešimas žiniasklaidai

Sparčiai plečiamą nacionalinės aviakompanijos „flyLAL – Lithuanian Airlines“ orlaivių parką papildė dar vienas Boeing 737-300.  Tai jau ketvirtas šiais metais atskraidintas oro bendrovės orlaivis ir septintas aviakompanijos eksploatuojamas Boeing tipo lėktuvas.

„Klientus skraidinsime dar vienu patikimu ir komfortišku orlaiviu, – džiaugiasi „flyLAL – Lithuanian Airlines“ generalinis direktorius Tadas Pukšta. – Plėsdami lėktuvų parką mes galime tenkinti nuolat augantį žmonių poreikį keliauti oro transportu, rinkdamiesi Boeing tipo lėktuvus užtikriname aukštos kokybės paslaugas“.

Atskraidintasis Boeing 737-300 jau perdažytas firminėmis „flyLAL – Lithuanian Airlines“ spalvomis. Jis atitinka visus keliamus aviacijos saugumo reikalavimus, yra parengtas eksploatuoti ir nedelsiant kils į skrydžius. Populiariausiu vidutinio nuotolio skrydžių lėktuvu tituluojamo Boeing 737-300 kreiserinis greitis – 800 km/val., skrydžio nuotolis – 3800 km.

„Orlaivis puikiai tinka didelėms turistų grupėms skraidinti, – teigia Tadas Pukšta, – tad neatsitiktinai pirmas planuojamas reisas – į Egiptą. Kaip ir iki šiol įsigyti lėktuvai, šis Boeing 737-300 bus skirtas tiek užsakomiesiems, tiek ir reguliariesiems skrydžiams vykdyti“.

Lėktuvo privalumus „flyLAL Lithuanian Airlines“ keleiviai galės įvertinti jau kitą savaitę. Boeing 737-300 salone įrengtos 138 sėdimos vietos, o tarp sėdynių palikti pakankamai dideli tarpai, todėl skrydžiai su šiuo lėktuvu bus ne tik greiti ir saugūs, bet ir patogūs.

Naujasis Boeing 737-300 yra vienas iš septynių UAB „Aviation Assets Management“ šiemet įsigytų lėktuvų, kurį nuomosis tai pačiai įmonių grupei „flyLAL Group“ priklausti aviakompanija. Orlaivių įsigijimui šiemet skirta didžiausia – 190 mln. litų – „flyLAL Group“ investicijų dalis, iš viso investicijoms per 2007 m. numatytas 264 mln. litų biudžetas.

Šiuo metu „flyLAL – Lithuanian Airlines“ lėktuvą parką sudaro trys Boeing 737-300, keturi Boeing 737-500 ir keturi SAAB 2000. Iki 2009 m. aviakompanijos lėktuvų parką planuojama išplėsti iki 12–14 orlaivių.

Apie „flyLAL – Lithuanian Airlines“

Pagrindinė „flyLAL – Lithuanian Airlines“ veikla – keleivių skraidinimas, krovinių ir pašto siuntų gabenimas reguliariaisiais ir užsakomaisiais reisais. Bendrovė tiesiogiai iš Vilniaus reguliariaisiais reisais skraidina keleivius į 17 pagrindinių Europos miestų. Kartu su bendrojo kodo partneriais „flyLAL – Lithuanian Airlines“ keleiviams suteikia galimybę iš Vilniaus nuvykti į daugiau kaip 500 pasaulio miestų.

Lietuvos nacionalinio vežėjo AB „flyLAL – Lithuanian Airlines“ 100 proc. akcijų valdo bendrovė „flyLAL Group“. AB „flyLAL Group“ jungia visas su aviacija susijusias veiklas ir yra septynių įmonių – AB „flyLAL – Lithianian Airlines“, UAB „flyLAL Technics“, UAB „Passenger Terminal“, UAB „Aviation Assets Management“, UAB „flyLAL Charters“, UAB „flyLAL Training“ ir UAB „BPC Travel“ – steigėja ir savininkė.

Gintarė Rimkuvienė

AB „flyLAL Group“ komunikacijos vadovė

Eglė Gabrytė

RSVA „Baltic Media Partners“

projektų vadovė

„altinis: www.flylal.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.