Siunčiami duomenys...

 

Aplinkos projektavimas internete - Sodovizija.lt

  • Vakarai LT
  • 2007, gruodžio 06, 06:42

Pranešimas žiniasklaidai

2007 m. gruodžio 5 d.

Nemokamą interjero dizaino, namų dekoravimo, atnaujinimo bei gražinimo portalą - Būstovizija.lt administruojanti įmonė pristato naują šeimos narį - interneto svetainę www.sodovizija.lt. Internetinių, mus supančios aplinkos, svetainių šeimą jau sudaro Būstovizija.lt ir Sodovizija.lt portalai.

Sodovizija.lt – nemokamas aplinkos projektavimo, architektūros, kraštovaizdžio planavimo, apželdinimo konsultacijų, idėjų bei sprendimų portalas, skirtas kiekvienam puoselėjančiam savo gyvenamają, poilsio bei laisvalaikio aplinką, siekiančiam gyvenimo kokybės ir harmonijos su gamta bei supančia aplinka. Projektas padės kiekvienam norinčiam gauti nemokamų profesionalių konsultacijų aplinkos kūrimo bei įrengimo klausimais.

Nemokamos konsultacijos, idėjos ir sprendimai sodo vizijos kūrimo klausimais pateikiami kiekvienam suprantamu ir priimtinu būdu. Portalas skirtas žmonėms, kurie perpildytoje prekių rinkoje ieško naujų idėjų ne tik būsto įsirengimui ar atnaujinimui, bet ir jį supančios aplinkos, sodo ar kiemo gražinimui.

Sodovizija.lt portalas sukurtas remiantis pasiteisinusiomis Būstovizija.lt svetainės veiklos priemonėmis, įvertinus lankytojų poreikius ir praplėčiant mūsų aplinkos ribas iš vidaus į lauko erdvę. Sodovizija.lt lankytojams siūlo naujienas bei straipsnius, forumą bei diskusijas namų aplinkos projektavimo klausimais, didžiausią ir išsamiausią architektų bei kraštovaizdžio projektuotojų galeriją, įmonių katalogą bei kitą naudingą informaciją. Aplinkos projektavimui vis dar  skiriama mažai dėmesio, dažniausiai dėl lėšų trūkumo, kurias „suvalgo“ interjerų įrengimas, taip pat dėl idėjų stokos, teigia Sodovizija.lt vyr. redaktorė Dovilė Lapytė, todėl mūsų tikslas skatinti puoselėti savo gyvenamąją aplinką, ją kurti bei nuolatos tobulinti, o Sodovizija.lt portalo pagalba kiekvienam susikurti savo aplinkos ar sodo viziją.   

Sodovizija.lt artimiausiu metu pristatys naują, unikalią aplinkos modeliavimo programą, kurios pagalba vartotojai galės kurti savo sodo viziją, įrengti laisvalaikio, poilsio zonas, apsodinti sklypą augmenija, įrengti terasą, baseiną ar pirtelę.

Džiaugiamės galėdami pristatyti naują projektą - www.sodovizija.lt. Būstovizija.lt - didžiausias ir naudingiausias patarėjas būsto įrengimo bei interjero dizaino klausimais, tuo tarpu Sodovizija.lt - namų aplinkos bei sodo projektavimo srityse, teigia portalų vyr. redaktorė Dovilė Lapytė.

Projektą sukūrė ir administruoja 2005 metais įkurta įmonė UAB „Puslapis“,. Projektai Būstovizija.lt ir Sodovizija.lt sukurti bendradarbiaujant įmonei UAB „Puslapis“ ir profesionaliems architektams.

Dovilė Lapytė

Vyr. redaktorė

„altinis: www.sodovizija.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.