Siunčiami duomenys...

 

„flyLAL – Lithuanian Airlines“ plečia kelionių su e-bilietu geografiją

  • Vakarai LT
  • 2007, gruodžio 12, 06:35

Pranešimas žiniasklaidai

2007 gruodžio 11 d.

Sparčiai plėsdama galimybes keliauti su e-bilietu, nacionalinė aviakompanija „flyLAL – Lithuanian Airlines“ savo keleiviams jau siūlo įsigyti e-bilietų ne tik į tiesioginius, bet ir į šešių aviakompanijos partnerių jungiamuosius skrydžius.

„Mums puikiai sekasi derinti su partneriais technologines e-bilietų sistemas, – pasidžiaugė AB „flyLAL – Lithuanian Airlines“ generalinis direktorius Tadas Pukšta. – Kaip ir planavome, šiemet jau pasirašėme partnerystės sutartis su šešiomis oro bendrovėmis, todėl kelionių su e-bilietu geografija dar labiau išsiplėtė. Iš viso su partneriais bus pasirašyta apie 20 tokių sutarčių“.

Š.m. spalį įdiegusi e-bilietų sistemą, oro bendrovė „flyLAL – Lithuanian Airlines“ jau lapkričio mėnesį e-bilietus pasiūlė įsigyti ne tik į tiesioginius, bet ir į jungiamuosius Olandijos oro bendrovės „KLM“ ir Ispanijos oro bendrovė „Iberia“ skrydžius, o gruodį su e-bilietu jungiamaisiais skrydžiais jau galima skristi ir į visus miestus, į kuriuos skraidina aviakompanijos „Northwest“, „Finnair“, „SN Brussels“ ir „Alitalia“.

Kol kas lieka galioti ir tradiciniai bilietai, tačiau tie keleiviai, kurie taupo laiką ir vengia papildomų rūpesčių, renkasi elektroninių technologijų privalumus. E-bilietą paprasta įsigyti, jo niekada nepamirši ir nepamesi. Su e-bilietu keliaujančiam keleiviui užtenka turėti tik asmenybės tapatybę įrodantį dokumentą.

Apie „flyLAL – Lithuanian Airlines“

Šiuo metu 100 proc. Lietuvos nacionalinio vežėjo AB „flyLAL – Lithuanian Airlines“ akcijų valdo bendrovė „flyLAL Group“. Pagrindinė „flyLAL – Lithuanian Airlines“ veikla – keleivių skraidinimas, krovinių ir pašto siuntų gabenimas reguliariaisiais ir užsakomaisiais reisais.

Bendrovė tiesiogiai iš Vilniaus reguliariaisiais reisais žiemos sezonu skraidina į 16 pagrindinių Europos miestų. Kartu su bendrojo kodo partneriais „flyLAL – Lithuanian Airlines“ keleiviams suteikia galimybę iš Vilniaus nuvykti į daugiau kaip 500 pasaulio miestų.

Eglė Gabrytė

RSVA „Baltic Media Partners“

projektų vadovė

„altinis: www.flylal.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.