Siunčiami duomenys...

 

Gegužės 1-ąją pajūryje vyks Atliekų tvarkymo čempionatas!

  • Vakarai LT
  • 2008, balandžio 30, 12:51

Pranešimas spaudai

2008 04 29

Gegužės 1-osios laisvadienį klaipėdiečiai su šeimomis kviečiami praleisti turiningai - tądien II Melnragės paplūdimyje ir šalia jo organizuojama Šeimų diena

Šventės programoje – renginiai ir sielai, ir kūnui, ir protui: mokytojų bei mokinių organizuotos paplūdimio tinklinio varžybos, populiarių atlikėjų Mino, Donatos, Vikos bei šokių grupės „Tina Dance“ pasirodymai. Na, ir visų svarbiausia dalis – Atliekų tvarkymo čempionatas, į kurį kviečiami visi klaipėdiečiai ir miesto svečiai.

 Šventės iniciatorius Dalius Viršilas, aplinkosaugos problemoms neabejingas klaipėdietis, sako, jog pagrindinė šio renginio idėja – ne tik sutvarkyti II Melnragės paplūdimio aplinką, surinkti šiukšles, bet šviesti žmones apie neatsakingų poelgių pasekmes. „Išmintingiau būtų nešiukšlinti nei visąlaik rinkti šiukšles. Daug jaunų ir gražių šeimų beveik kiekvieną savaitgalį atvyksta į pajūrį tam, kad pabūtų gryname ore, atgautų pusiausvyrą. Tai, ką dažnai matome gražiausioje miesto vietoje ir liūdina, ir piktina, o, svarbiausia, kenkia mums patiems. Jeigu žmonės išmoktų linksmintis bei ilsėtis gamtoje neteršdami jos, puoselėdami aplinką, to išmokytų ir savo atžalas, manau, mes turėtume šansą išgyventi“,- sako šventės sumanytojas.

Spontanišką iniciatyvą turiningai pradėt „ilgąjį“ savaitgalį palaikė Švietimo darbuotojų profesinės sąjungos Klaipėdos skyrius, Klaipėdos miesto savivaldybės Socialinės paramos centras, Lietuvos socialinių darbuotojų asociacijos Klaipėdos skyrius, Daliaus Viršilo vadovaujamos „SPS Organizacijos“ klientai, partneriai, įsteigę prizus bei dovanas.

„Idėją palaikė daugelis, todėl už gerus norus ir darbus visiems susirinkusiems į Šeimų dieną pajūryje dovanosime pramoginį koncertą“,- sako Dalius Viršilas, kviesdamas gegužės 1-ąją nelikti namuose. Juolab kad sinoptikai žada gerą orą.  

Šeimų diena ant Baltijos kranto

PROGRAMA

2008 m. gegužės 1d.

II Melnragės paplūdimys, automobilių stovėjimo aikštelė

12-14 val. Registracija į paplūdimio tinklinio varžybas.

14-16 val. Tinklinio varžybos paplūdimyje.

15 val. Šventės atidarymas. Atliekų tvarkymo čempionato startas.

16.15 val. Geriausių atliekų rinkikų ir tinklinio varžybų nugalėtojų apdovanojimas.

Nuo 16.30 Koncertas mamai, šeimai, gamtai ir žmonėms su Mino, Donata, Vika ir „Tina Dance“.

18.00 val. Renginio pabaiga.

*Pajūryje veiks mokslo ir gamtos edukologijos kioskas.

** Esant nepalankioms oro sąlygoms, renginio programa gali būti koreguojama.

Daugiau informacijos apie renginį:

Dalius Viršilas 

SPS ORGANIZACIJOS

įkūrėjas ir  vadovas

+370 46 211756

ceo@statybosparama.lt

„altinis: www.statybosparama.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.