Siunčiami duomenys...

 

„Coffee Inn“ Šiauliuose atidarė pirmą franšizės pagrindu veikiančią kavinę. Kavinių tinklas ieškos galimybių plėstis ir kituose didžiuosiuose Lietuvo

  • Vakarai LT
  • 2011, birželio 22, 11:35

Kavos išsinešimui Lietuvoje pradininkui „Coffee Inn“ franšizė yra patraukliausias būdas vykdyti verslo plėtrą. „Mūsų kavinės – miesto ritmu pulsuojanti bendruomenės susirinkimo vieta. Norint integruotis į vietos kultūrinį gyvenimą, reikia jį išmanyti ir juo gyventi, todėl „Coffee Inn“ turi valdyti vietinis žmogus“, – aiškino vienas „Coffee Inn“ savininkų Nidas Kiuberis.

Pirmą „Coffee Inn“ franšizę įsigijęs Šiaulių verslininkas Paulius Jankūnas pasakojo, kad franšizė jam reiškia saugų ir paprastą būdą pradėti verslą. „Šiauliuose jau seniai pastebėjau nišą žinomam kokybiškos kavos prekės ženklui, todėl ieškojau partnerių, kuriais galėčiau pasitikėti, sutaptų mūsų požiūris į verslą. Kūrybiškumas, novatoriškumas bei dėmesys smulkmenoms, mano manymu, bet kokio sėkmingo verslo pagrindas. „Coffee Inn“ atitiko visus kriterijus“, – pasakojo verslininkas.

Anot N. Kiuberio, „Coffee Inn“ užklausų dėl galimybės įsigyti franšizę Lietuvoje gauna jau kelis metus. „Siekėme, kad franšizės modelis būtų tikslus ir išsamus, todėl skyrėme laiko jo parengimui. Mūsų franšizės pirkėjui siūlome pilną „paketą“, kad tokiu būdu atidaryta kavinė nesiskirtų nuo įprastos „Coffee Inn“. Turime aiškią savo verslo koncepciją ir atidarydami kiekvieną naują kavinę, ją įgyvendiname. „Coffee Inn“ franšizė apima daug taisyklių, kurių laikosi visos „Coffee Inn“ kavinės be išimties: pradedant kavos gamybos standartais ir baigiant kavinėse grojančios muzikos stiliumi“, – pasakoja N. Kiuberis.

„Ieškome iniciatyvių, tikinčių prekės ženklu ir vietos gyvenimą išmanančių partnerių, su kuriais galėtume pasidalinti patirtimi ir kartu užpildyti kavos išsinešimui nišas rinkoje“, – pasakojo N. Kiuberis. Potencialą plėtrai „Coffee Inn“ mato didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

Šiuo metu Lietuvoje veikia devynios „Coffee Inn“ kavinės: 8 Vilniuje ir viena Kaune. Sėkmingai augantis kavos išsinešimui tinklas planuoja plėtrą ne tik franšizės, bet ir tradiciniu būdu – vasarą Vilniuje, Gedimino prospekte, bus atidarytos dvi naujos kavinės.

Daugiau informacijos teirautis:

Nidas Kiuberis, vienas iš kavos išsinešimui tinklo „Coffee Inn“  savininkų, mob. 8 655 77761, e. p. nidas@coffee-inn.lt

„altinis: www.coffee-inn.lt

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.