Siunčiami duomenys...

 

Nuotoliniai mokymai: Namų ofisas: Kaip efektyviausiai valdyti laiką, išteklius ir užduotis dirbant nuotoliniu būdu?

  • Vakarai LT
  • 2020, balandžio 21, 19:58

Balandžio 29 d. Nuotoliniai mokymai

Šiuo metu ypač pagausėjo dirbančiųjų nuotoliniu būdu. Reikalingas technologijas jau turime sukurtas, šiuo laikotarpiu – išbandėme. Nuotolinis darbas ir toliau liks svarbia bendradarbiavimo forma, tad pats laikas pažvelgti į savo patirtį, kylančius iššūkius ir tobulėti, kad būtų lengva efektyviai bendrauti ir bendradarbiauti nuotoliniu būdu.

 Kelsime šiuos ir kitus klausimus, susijusiu su nuotolinio darbo specifika: Kokius privalumus galiu rasti? Kokių pasiteisinimų galiu atsisakyti? Kaip pasiekti net gi didesnį produktyvumą, nei dirbant ofise? Kokius metodus ir įrankius galime naudoti? Kokie nesklandumai gali nuslopinti entuziazmą? Kaip pagerinti darbo kokybę ir suteikti pasitenkinimą vykdoma veikla? Kaip geriausiai galiu padėti sau ir savo kolegoms?

Mokymų paskirtis

Mokymai skirti įvairių sričių darbuotojams, specialistams, šiuo metu dirbantiems namų ofise ir siekiantiems sistemingai pažvelgti į šį reiškinį bei rasti individualius efektyviausius būdus.

Daugiau informacijos...

„altinis: manager.lt/mokymai/nuotolinis-darbas-nuotoliniai-mokymai/

Įrašykite savo komentarą:

Pasiliekame teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, pasirašytus kito asmens vardu, pažeidžiančius įstatymus, reklaminius, kurstančius nelegaliems veiksmams komentarus. Privalome specialiosioms Lietuvos tarnyboms pateikti duomenis apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorius. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.